Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wieice co się stało u nas supermarkecie?? Ja przezyłam szok.
Młoda mamusia miała swojego dzidziusia prawdopodobnie 4 miesięcznego w takim nosidełku z przudu go miała wiecie to jest jak plecak. szła po schodach a w rękach miała zakupy. gdy schodziła nosudełko się urwało i dzidzius spadłz e schodów ........ na miejscu zabity . Jejku no nie wiem jak to się mogło stać. a Dzidziuś mówie wam maskara całą się trzęsłam jak mi o tym powiedziała koleżnka bo ona to widziała. a to się stało 4 dni temu.Ja Oliweczki nigdy w czymś takim nie umieszcze
Grrrrr az mi ciarki przeszły o rety
Ja widziałam jak babka postawiła dziecko w foteliku samochodowym na zakupy w wózku z supermarketu i zjeżdzała tasmą w dół ze sklepu i dziecko ześlizgnęło sie z zakupów bo było ich mase i pojechało prosto na taśme w foteliku ale na szczescie nic sie nie stało !