reklama

Lista lutowych mamuś

Witam nasze zabłąkane :laugh:
obydwie koło mnie były i żadna sie nie odezwała :(

Ewako trzymam kciuki za stale zatrudnienie i głowa do góry - dasz radę

reklama
A co :laugh:
Nie śpie bo musze nadrobic zaległości na bb - małża w łazience to ja kompa okupuję. Jutro pewnie też utrudniony dostęp będzie więc się muszę nacieszyć ;)

To stałe zatrudnienie to na razie w planach, ale dobrze bo nie chciałabym Bartosza zostawić teraz więc się ciesze, a co ma być to będzie i tak nie mam co narzekać .

Bedzie utrudniony dostęp z powodu przebudowy forum? Ja jak zwykle nie w temacie :P

ewako pisze:
Dla dziewczyn także od nas STO LAT :-* :-* :-*

I my w koncu wrócilsmy. Ech nawet miz się nie chce gadać, miałam problemy z autem, szybko minęło i czas było wracać. Wczoraj usg Bartusia i niestey dalej w jednej nerce zalega mu trochę moczu :(, potem do robo, rozmowa z kierowniczką działu kadr (może w koncu po 5 latach pracy na umowe zlecenie stałe zatrudnienie ??? ??? ???). Dziś wolne, ale jutro koniec miesiaca i znowu do robo. Mam dośC :(

Hej- moje dziecko też ma problem z nerką ( poszerzone miedniczki) i jakaś bakeria się przyplątała... Byłaś może już u urologa lub nefrologa? Ja poszukuję właśnie sprawdzonego urologa w Wawie.

ewako pisze:
To stałe zatrudnienie to na razie w planach, ale dobrze bo nie chciałabym Bartosza zostawić teraz więc się ciesze, a co ma być to będzie i tak nie mam co narzekać .

Bedzie utrudniony dostęp z powodu przebudowy forum? Ja jak zwykle nie w temacie :P

ewako wydaje mi sie ,ze karola ma utrudniony dostep , bo jej maz jest na urlopie i okupuje komputer

Ania2304 pisze:
ewako pisze:
Dla dziewczyn także od nas STO LAT  :-* :-* :-*

I my w koncu wrócilsmy. Ech nawet miz się nie chce gadać, miałam problemy z autem, szybko minęło i czas było wracać. Wczoraj usg Bartusia i niestey dalej w jednej nerce zalega mu trochę moczu  :(, potem do robo, rozmowa z kierowniczką działu kadr (może w koncu po 5 latach pracy na umowe zlecenie stałe zatrudnienie  ??? ??? ???). Dziś wolne, ale jutro koniec miesiaca i znowu do robo. Mam dośC  :(

Hej- moje dziecko też ma problem z nerką ( poszerzone miedniczki) i jakaś bakeria się przyplątała... Byłaś może już u urologa lub nefrologa? Ja poszukuję właśnie sprawdzonego urologa w Wawie.
Ania2304- mojej starszej córci, jak się urodziła, wyszło na usg, że ma poszerzona jedną miedniczkę, potem się okazało, że ma podwójna nerkę. Do urploga nie chodzilismy, bakterii w moczu nigdy nie znaleźlismy. A do nefrologa chodzimy do dr Ziółkowskiej w szpitalu na Marszałkowskiej, fajna babka.

karola7 pisze:
Witam nasze zabłąkane  :laugh:
obydwie koło mnie były i żadna sie nie odezwała  :(

;) :)Tak się wydaje, niby niedaleko- 50km od Lublina, ale żeby dojechac musiałabym mocno dziadka i babcię w to anagażować. Może innym razem jak moje dziecię zechce z butli pić.
Pozdrawiam

Dytek - przeciez wiem. Ale mam nadzieję, że jak dzieciaczki podrosną to pokonasz te dodatkowe 50 kilometrów

Ewako napisałam ci wqczoraj na prajwa w sprawie kodów pampersa i cisza :(

reklama
Ania2304 pisze:
ewako pisze:
Dla dziewczyn także od nas STO LAT :-* :-* :-*

I my w koncu wrócilsmy. Ech nawet miz się nie chce gadać, miałam problemy z autem, szybko minęło i czas było wracać. Wczoraj usg Bartusia i niestey dalej w jednej nerce zalega mu trochę moczu :(, potem do robo, rozmowa z kierowniczką działu kadr (może w koncu po 5 latach pracy na umowe zlecenie stałe zatrudnienie ??? ??? ???). Dziś wolne, ale jutro koniec miesiaca i znowu do robo. Mam dośC :(

U nas mocz jest od urodzenia. Robilismy badanie moczu i bakterii brak. Pani od usg kazała robic co jakis czas usg i badanie moczu, a poza tym wspomniała cos o cystografii, ale na ten temat to mam juz rozmawiac z pediatra. Jak na razie nie moge Ci pomóc bo sama nic niewiem ??? :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry