Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ewako pisze:Dla dziewczyn także od nas STO LAT :-* :-* :-*
I my w koncu wrócilsmy. Ech nawet miz się nie chce gadać, miałam problemy z autem, szybko minęło i czas było wracać. Wczoraj usg Bartusia i niestey dalej w jednej nerce zalega mu trochę moczu, potem do robo, rozmowa z kierowniczką działu kadr (może w koncu po 5 latach pracy na umowe zlecenie stałe zatrudnienie ??? ??? ???). Dziś wolne, ale jutro koniec miesiaca i znowu do robo. Mam dośC
![]()
ewako pisze:To stałe zatrudnienie to na razie w planach, ale dobrze bo nie chciałabym Bartosza zostawić teraz więc się ciesze, a co ma być to będzie i tak nie mam co narzekać .
Bedzie utrudniony dostęp z powodu przebudowy forum? Ja jak zwykle nie w temacie![]()
Ania2304- mojej starszej córci, jak się urodziła, wyszło na usg, że ma poszerzona jedną miedniczkę, potem się okazało, że ma podwójna nerkę. Do urploga nie chodzilismy, bakterii w moczu nigdy nie znaleźlismy. A do nefrologa chodzimy do dr Ziółkowskiej w szpitalu na Marszałkowskiej, fajna babka.Ania2304 pisze:ewako pisze:Dla dziewczyn także od nas STO LAT :-* :-* :-*
I my w koncu wrócilsmy. Ech nawet miz się nie chce gadać, miałam problemy z autem, szybko minęło i czas było wracać. Wczoraj usg Bartusia i niestey dalej w jednej nerce zalega mu trochę moczu, potem do robo, rozmowa z kierowniczką działu kadr (może w koncu po 5 latach pracy na umowe zlecenie stałe zatrudnienie ??? ??? ???). Dziś wolne, ale jutro koniec miesiaca i znowu do robo. Mam dośC
![]()
Hej- moje dziecko też ma problem z nerką ( poszerzone miedniczki) i jakaś bakeria się przyplątała... Byłaś może już u urologa lub nefrologa? Ja poszukuję właśnie sprawdzonego urologa w Wawie.
karola7 pisze:Witam nasze zabłąkane :laugh:
obydwie koło mnie były i żadna sie nie odezwała![]()
Ania2304 pisze:ewako pisze:Dla dziewczyn także od nas STO LAT :-* :-* :-*
![]()
Hej- moje dziecko też ma problem z nerką ( poszerzone miedniczki) i jakaś bakeria się przyplątała... Byłaś może już u urologa lub nefrologa? Ja poszukuję właśnie sprawdzonego urologa w Wawie.