reklama

Lista lutowych mamuś

No to jeszcze raz dla Matiego - STO LAT! I żeby Igunia miała piekne koleżanki (zwłaszcza te w realu ;) ) ;D

A ja pięknie dziękuję za życzenia :laugh: Dostałam prezent od córci - spałyśmy do 8:30 (w nocy budziła sie co dwie godziny, ale o tym zapomnijmy ;) )

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN DLA MATIEGO.

REMENY STO LAT I SAMYCH PRZYJEMNYCH CHWIL W ŻYCIU Z OKAZJI URODZIN

Dołączam do klubu "czerwcowych mamuś z lutowymi bejbisiami", tyle że moje dziecię ze stycznia (ale pierwsze jak najbardziej z lutego)- urodzinki mam 1 dzień po Kirze (11czerwca), tyle że u mnie zmiana z 2 na 3  :(.

Remeny sto lat dla Ciebie kobitko przespanych nocy, samych uśmiechów od Irenki i namietnych buziaków od męża Tomasza ;D

Mateuszku sto lat od ciotki Karolli i Olci!

Karola znalazłam rozdz. o tym usypianiu i tez wprowadzam od wczoraj jest ok!

Kwiatki bratki i stokrotki...najlepsze zyczenia ,100lat dla Matiego i Remeny!!

Ja tez spróbuje wprowadzić metode Trecy ,tylko czy mi sie uda....
mam nadzieje ze wystarczy mi cierpliwosci,moja Natke niestety klade do lozeczka jak juz spi
i beda pewnie kłopoty z eliminacja złych nawyków :(

Karolla pisze:
Remeny sto lat dla Ciebie kobitko przespanych nocy, samych uśmiechów od Irenki i namietnych buziaków od męża Tomasz ;D

Mateuszku sto lat od ciotki Karolli i Olci!

Karola znalazłam rozdz. o tym usypianiu i tez wprowadzam od wczoraj jest ok!

Karolla!no ja tez bym chciala wprowadzic usypianie wg Tracy ale co robic jak przy pierwszym ziewnieciu odkladam do lozeczka a tu ryk!!!!!!!!

Monika ja kłade Olcie jak widze że trze oczka lub ziewa, włączam jej karuzelę i spokojnie czekam po cichu , jak smoczek jej wypadnie to podaje, nawet ma takie
nerwowe ruchy rączkami o których pisze Tracy wiem wtedy że na pewno jest śpiąca, wczoraj 30 min czekałam aż zaśnie a dziś jakieś 5min ponoć jak dziecko płacze
trzeba przytulić i jak sie uspokoi to znowu do wyrka i tak w kółku aż do skutku!

MonikaG pisze:
Karolla!no ja tez bym chciala wprowadzic usypianie wg Tracy ale co robic jak przy pierwszym ziewnieciu odkladam do lozeczka a tu ryk!!!!!!!!

W prawdzie nie do mnie, ale może podpowiem. Jak dziecko płacze to podnosisz przytulasz, czekasz aż sie uspokoi i odkładasz. I tak w kółko, aż przestanie płakać i uśnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry