• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
aż mi się słabo robi jak słyszę takie rzeczy. To straszne jakie to wszystko ulotne.

A moją twarz już widziałyście kiedyś się przedstawiałam, myślę, że z torbą na głowie chodzić nie musze, ale żeby było się czym chwalić, oj co to to nie. Czas przestał być dla mnie łaskawy jak skończyłam 30-tkę.

Casia wiesz kogo mi przypominasz? tą aktorkę z "I kto to mówi" Kirstie Alley
b.jpg
po.67639.jpg

czas przestal byc laskawy? ech kobito chciala bym tak fajnie wygladac w Twoim wieku...

Magduska to najczarniejszy scenariusz jaki mozna chyba sobie wyobrazic :-(

reklama
Trudno uwierzyć, że tak młodych ludzi los tak przykro doświadcza.
Zawsze jak Marek jedzie na ryby i długo nie wraca drżę ze strachu, że coś złego mogło go tam spotkać a nie umiem sobie nawet wyobrazić mojego życia bez niego.
Jest dziwne zjawisko, które w jakiś sposób mnie dotyka, daje do myślenia i powody do obaw.
Moja klasa licealna, wyjątkowo udana i zgrana grupa babeczek, często słyszałyśmy taką opinię, jako jedyny rocznik (od wielu lat przed i po nas również) całe 4 lata nauki uchowałyśmy się bez dzieci, za to już po czterech latach od ukończenia liceum co roku, któraś wdową zostaje. Nie wiem co o tym myśleć, może to zbieg okoliczności ale jaki specyficzny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry