Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No to, Drogie Panie, na tydzień macie mnie z oczu, z bańki, z czaszki czy z czegoś tam jeszcze
ale jeszcze tu wrócę ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D to się zbytnio nie przyzwyczajajcie ;D ;D ;D
taki mam dziś nastrój. Jutro po ponad rocznym pobycie w domu wracam do pracy i niestety Zuzia nie będzie mnie widywała prez jakieś 10 godzin dziennie. Mam mega doła i zupełnie nie wiem jak ja sobie z tym poradzę chyba cały jutrzejszy dzień przeryczę.
Casia.Luzik w ramionka.Dasz rade ja na szczescie moment krytyczny mam za sobą.Zobaczysz - Zuzia nawet sie nie kapnie, że Cie nie ma a jak sie kapnie to już bedziesz z powrotem
No mój mężuś dalej daje radę bez papierosków teraz popłynął do Szwecji no ciekawa jestem czy wytrzyma.
Mika tak jak Dynia pisała dla mnie też motywacją była ciąża... po tygodniu miałam kryzys i nawet podprowadziłam Pawłowi fajeczkę jedną ale nosiłam ją cały czas w torebce a po miesiącu oddałam Pawłowi