reklama

Lista lutowych mamuś

No to ja bym chciala, że by chociaż druga dzidzia byla do mnie podobna - bo Mati odzieczyl po mnie tylko znak zodiaku :(
No a dokładna lista :
wlosy - po mamusi bo gęste i mocne
nogi - moga być po tatusiu
nosek - koniecznie mój
intelekt - może byc po tatusi
charakterek - no i tu mam problem, może tak swój własny?

reklama
A moja lista zyczen wygladalaby nastepujaca (biorac pod uwage, ze nic sie nie zmieni i bedzie chlopak :):

Wzrost- najlepiej po wujku :laugh:
Wlosy - po tatusiu
Oczy - po mamusi, ale rzesy lepiej po tatusiu
Zabki - to tez po tatusiu, przynajmniej ortodonta w dziecinstwie nie bedzie potrzebny
Cera - zdecydowanie po tatusiu, ciemna karnacja zdecydowanie lepiej sie tu sprawdza
Charakter - troche z mamusi troche z tatusia, ale z przewaga jednak mamusi

No to fajne macie listy ;D ;D

U mnie fajnie, żyję, jakoś się przetaczam do pracy i z pracy, a od października będę się musiała dodatkowo toczyć na uczelnię :D

Ale to już ostatni rok, więc jakoś przeżyję :)

Iza zimowy semestr pójdzie jak z górki wszyscy patrza przychylnie na ciężarną wiem o tym bo szwagierka mowiła mi że
każdy się jej żałował że brzusio jest to pewnio ciężko itp wiec trzeba korzystac ile sie da!! Dasz radę !

Iza Karolla ma rację ja z Matim w ciąży (wrzesień - czerwiec) zaliczyłam wszystko bez większych klopotów. Nawet terminy egzaminów dało się poprzekladać na "przed porodem", tak, że semestr skończyl mi się 15 maja :laugh:

To może mi się skończy w styczniu *_*. Muszę teraz jak najwięcej chodzić na wykłady, żeby móc wziąść równie dużo urlopu dziekańskiego.. w końcu kto jak nie mamusia powinna być długo przy dziecku :)

witam dziewczynki. właśnie siedzę sobie na łóżku trzymając klawiaturę na kolanach i patrząc w ekran stojacy na podłodze. juz nic nie pozostało w naszym mieszkaniu prócz komputera i prócz. Basia jest juz w domu i pewnie smaczni sobie śpi a ja walcze z porzadkami w starym mieszkaniu. dziwne uczycie rozstawać sie z tym miejscem ale jak to w życiu bywa trzeba szukac innych możliwości. tak wiec od listopada lecimy z budowa domu.
odnośnie ślubu to dziś poszliśmy na zakupy i Basia zaszalała. wydala 650 zł ale za to ja kocham. uwielbiam patrzec jak zakupy sprawiają jej przyjemność.:) wtedy jestem naprawdę szczęśliwy. :) jeszcze parę dni i będę zonaty :)

odnośnie życzeń to moje maleństwo może mieć wszystko po mamusi byle zaradność i pewność siebie miało po tatusiu. jeśli tak będzie to będę miał pewność ze poradzi sobie w życiu i nie zabraknie mu na chleb.
wiecie w naszym związku to Basia jest piękna a ja bestia to co tu brać ze mnie. no i byłe nie byl wyższy od tatusia bo sobie kobity nie znajdzie.:) ja mam 189 to by było złe gdyby on był 20 cm wyższy.
pozdrawiam i życzę milej noki

reklama
Arku Basia na pewno jest z Ciebie bardzo dumna - tak trzymaj : :)

Szczęściara ja też od 1 października zaczynam ostatni rok studiów niemniej z entuzjazmem nie wracam :D już się nie mogę doczekać kiedy będzie po wszystkim :D

Co do śłubu - Szczęściara  moje serdeczne gratulacjie :-*
Wśród ciągłej życia pogody,
niech rozkosz Was oplata,

wśród miłości , wiary, zgody
żyjcie w zdrowiu długie lata.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry