Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Olcia też tak myślę że te krosteczki to z przegrzania... a moje dziecię dopiero od dwóch dni ma żółte kupki, i też nieźle popuszcza... ponoć to normalne ...
Olcia ja planowałam pójść na spacerek jutro gdyby była ładna pogoda taka jak dzisiaj, ale nie wiem czy zdołam bo cały dzień kręci mi się w głowie i nie wiem jak się będę czuła jutro okolica wokół jest piękna więc w sam raz na półgodzinny spacerek
Olcia to są potóweczki - przetrzyj małej te miejsca spirytusem tym co pępek przemywałaś i posyp pudrem lub mąką ziemnaiczaną i tak przez parę dni zejdą na 100% i nie przegrzewaj małej ;D Ten przepis mam od położnej - moja szwagierka sprawdziła i pomogło.
Magda dziś urodziła synka ma na imię Krzyś waży 5 kg i mierzy 65 cm miała cesarkę narazie jeszcze niemamy fotki bo aparat został w szpitalu
Szczęśliwy tatuś