reklama

Lista lutowych Skarbów :)

Karola roger that ;)

Olcia też tak myślę że te krosteczki to z przegrzania... a moje dziecię dopiero od dwóch dni ma żółte kupki, i też nieźle popuszcza... ponoć to normalne ... :)

reklama
Olcia ja planowałam pójść na spacerek jutro gdyby była ładna pogoda taka jak dzisiaj, ale nie wiem czy zdołam bo cały dzień kręci mi się w głowie i nie wiem jak się będę czuła jutro :( okolica wokół jest piękna więc w sam raz na półgodzinny spacerek ;)

Olcia to są potóweczki - przetrzyj małej te miejsca spirytusem tym co pępek przemywałaś i posyp pudrem lub mąką ziemnaiczaną i tak przez parę dni zejdą na 100% i nie przegrzewaj małej ;D Ten przepis mam od położnej - moja szwagierka sprawdziła i pomogło.

Gratulacje blond!!!

Prosze o dopisanie mojego synka- Mateusza do listy lutowych bobaskow.
Jest cudowny, jestesmy w nim szalenie zakochani!!!

Magda dziś urodziła synka ma na imię Krzyś waży 5 kg i mierzy 65 cm miała cesarkę narazie jeszcze niemamy fotki bo aparat został w szpitalu
Szczęśliwy tatuś

ło matko Dziusia gratulacje dzielna kobito!!!! 17 dni po terminie! chyba rekord wśród lutóweczek został pobity w każdej dziedzinie ;)
k015.gif

reklama
Dziusia OGROOOOOOMNE GRATULACJE, odpowiednio do wagi Krzysia ;D.
Pierwszy raz słyszę aby czekano do 17 dni po terminie, ale widać jest to możliwe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry