reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista mamuś listopadowych

reklama
Ja również poprosze o dopisanie, śledze od dawna wasze forum
Termin- róznie, raz 30 październik raz 2 listopad
Płeć już znana- chłopak
Pozdrawiam

Witam Wszystkie listopadowe mamusie :) Mam termin na 30 listopada lekarz stwierdził, ze płeć jest "pół na pół" , ale stawia na dziewczynke powiedzial tez ze to nie jest na 100% bo wszystko może sie jeszcze zmienic. hmm.. zastanawia mnie to czy któraś z was usłyszala cos podobnego? I czy moga sie pojawic jaderka? :) juz mamy 2-letnia córeczkę i chcielibysmy synka :)

pozdrawiam serdecznie

[url=http://www.suwaczek.pl/]
[/URL]

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie dziewczyny. Jestem tutaj nowa ale chciałabym się dopisać. Termin wg USG 28 listopada, a wg OM 3 grudnia (moje urodziny:-)). To byłby niezły prezent. Płeć jeszcze nieznana. Kolejne USG we wtorek i może wtedy już będzie coś widać? Mam nadzieję.

reklama
Witam wszystkie Mamusie listopadowe:)
Wg OM będziemy w trójkę 24 listopada, Usg pokazuje, że już 21. W poniedziałek może będziemy wiedzeć czy będzie córeczka czy synek.
pozdrawiamy

Do góry