reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lista Marcóweczek :)

reklama
hejka :)

ale mnie dzisiaj rano mdlosci dopadly :( nawet jak mylam zeby to myslalam, ze sie... ::) ze juz o zapachach z lodowki nie wspomne :(
co do preparatow to ja lykam tylko podwojna dawke foliku - tak mi kazala gin, nic wiecej :)
witam nowe mamuski!

Dzięki  :laugh: Ja na tej stronie tak sobie patrzyłam, jaki jeszcze można zrobić, a to się zmienia automatycznie też tam, gdzie masz go umieszczonego  :D i jakie było moje zdziwienie, kiedy tutaj na forum zobaczyłam, że mam ten czerwony  ;)

Cześć Agutek, ja do Was dołączyłam :) Fajnie tutaj :D Ja łykam już witaminy Elevit i tradycyjny Folik ;) i jem dużo owoców i warzyw, ja bardzo lubię marchew, więc tego pochłaniam najwięcej ;)

Czesc mamuski marcowe,
Chyba sie bede musiala wprowadzic(jesli mnie przyjmiecie), termin porodu(ale to smiesznie brzmi-pierwsza ciaza, dlatego)lekarz najpier mi obliczyl na 26 lutego, ale dzisiaj sie dowiedzialam, ze bedzie to 4 marca(moje dlugie i nieregularne cykle przed ciaza to spowodowaly), wiec gdybym mogla sie do was przeprowadzic:)to bardzo dziekuje...moj robalek ma 9 tygodni i dzisiaj widzialam robaczka w kadrze, wkeilam zdjecia w zdjeciach usg!
widzialam to malutkie serduszko, i jak sie poruszal(mam przeczucie, ze to bedzie chlopak -Szymek(juz ma imie)maz sie cieszyl jak dziecko!jak narazie wszystko w porzadku, wyniki swietne -niech tylko rosnie zdrowo...
pozdrawiam

reklama
hej bogda :)

fajnie, że sie przeprowadziłaś ;)
no to sobie Szymuś zatańczył jak go mamusia z tatusiem podpatrywali ;)

niech chłopak się zdrowo rozwija :-*

Do góry