Mnie by tez nie bylo stac na takie ciuchy jakbym tam nie pracowała i miała rabaty. Moze na ciuchy dla siebie to co innego bo kupujesz kawał szmaty a na maluszka nieraz są takie same ceny- koszmar. A to ile ludzie potrafia an nie kasy wydać...hm aż mnie nieraz głowa bolała- tak się napalali na te słodziaki dziecięce ze na kasę nie patrzyli...też bym tak chciałafajniutko masz milutek:-) bo nie ukrywam że w h&m fajniutkie są ciuszki ale bez przecen/rabatów to się po prostu nie opłaca... :-) takie życie...:-)
reklama
futrzakowa
yea! to ja!
no no ...dokładnie:-) zresztą kupując dla siebie wiesz że trochę ponosisz...a dla dzieciaczka...to zaraz z tego wyrośnie ... że nawet nie zdąży zniszczyć ...dlatego Milutek koniecznie daj znać jakiś cynk o przecenach

no no ...dokładnie:-) zresztą kupując dla siebie wiesz że trochę ponosisz...a dla dzieciaczka...to zaraz z tego wyrośnie ... że nawet nie zdąży zniszczyć ...dlatego Milutek koniecznie daj znać jakiś cynk o przecenach![]()
Moze tak być ze jeszcze nic nie będą wiedzieć ale podpytać można, poza tym zawsze mogę już uczulić znajomych żeby dali znać jak tylko coś tam w trawie zapiszczy
Ja pracuje w Bielsku ale wole jechać na zakupy do Krakowa bo tam po prostu jest więcej towaru i ok 10 razy większy dział dla mam niż u nas
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
A ile to cudo kosztuje? Myślę ze na te moje górskie tereny to nie bardzo ale propozycja bombowa
katjusza77
katjusza77
O Matko i córko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
ŁO MATKO I DWIE CÓRKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

albo dwóch synów..........ŁO MATKO I DWIE CÓRKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
reklama
Cena powalajaca,jak to juz jest z tymi rzeczami stylizowanymi 
Moja mama miała podobny dla nas,tez na takich kolach i wogole,granatowy był,zawsze opowiadała ze wszyscy sie za nia ogladali i zazdroscili,nie pamietam dokładnie ale chyba dostała uzywany od kogos.
Moja mama miała podobny dla nas,tez na takich kolach i wogole,granatowy był,zawsze opowiadała ze wszyscy sie za nia ogladali i zazdroscili,nie pamietam dokładnie ale chyba dostała uzywany od kogos.
Podziel się: