reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

U mnie w pracy często był taki tylko w formie misia- głupia byłam ze go kiedyś nie kupiłam- teraz byłoby jak znalazł!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:
Co do zwierzaka w takim stroju to jakbym jakiegoś w nim zobaczyła na ulicy to bym sie chyba nie zdziwiła- teraz takie rzeczy wymyślają dla zwierząt ze masakra!:-):-):-)

reklama
Bosonozka fajne ciuszki,oczywiscie kotek piekny.To co jak dzidzius wyrosnie z kotka to jakis Wasz kicius dostanie w spadku wdzianko ;)

Scarletka, pajacyk kotkowy kupiony w Smyku za całkiem przyzwoite pieniądze - 40 zł. Reszta to C&A.

wiem, że c&a, bo body poznaję i metki znajome;) Mój Piotrula miał ten w paski. dobre zakupy, body w c&a zawsze kupuję, bo są świetnej jakości i niedrogie. Z resztą, z każdej rzeczy tam zakupionej jestem zadowolona

Wypaciony kociak Bosa :D

68 mówicie.. kurde ja mam wszystko na razie tylko na początek 56, 62, więc muszę nadrobić ;)
Okazja się nadarzy w przyszłym tygodniu, bo babcię muszę do lekarza zawieźć do Gda, a jak będę na nią czekać, to skoczę do galerii :D
Futrzak, Ola - robicie coś w środę tak od 9-10ej do 12ej??

kotek słodki, ale najbardziej mi się spodobała koszulka "mały potwór tatusia" :D powaliła mnie na kolana, od razu mi się synka zachciało ;p

Kurde ale się ciesze bo Wy tu tak o większych rozmiarach a ja jak przeglądałam te moje wory ciuchów od siostry to tam sporo było nawet 74 i 86:):)

reklama
Do góry