reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

reklama
Dziewczyny, wlasnie przeczytalam caly watek (troszke mi to zajelo) i musze przyznac, ze sporo rzeczy wynotowalam:)) Dzieki.
Ja plci jeszcze nie znam, najblizsze USG za 8 dni (juz nie moge sie doczekac), przestalam sie nastawiac na plec... na poczatku chcialam dziewczynke ale jak zaczelam chodzic po sklepach to stwierdzialam, ze zwariuje patrzac na rozowy kolor:p Tak wiec jest mi juz wszystko jedno:)
Poki co mam bialego welurowego pajaca ze slodka aplikacja i slodkie miekke buciko skarpetki... czekam az bede znala plec to rusze do mother care po te slodkie zywe ubranka, bo sie w nich zakochalam:))
Mam pytanie... czy spotkalyscie sie w uk z oznaczeniem ubranek liczbowym czy tylko miesiecznym.... bo ja poki co to tylko znajduje NB, 0-3, 3-6 itd i nie bardzo wiem w jakim wymiarze sa te ubranka...i czy wszystkie 0-3 maja np te sama dlugosc?

Lo matko i corko!
Wlasnie sprawdzilam ceny pieluszek wielorazowych na allegro! A ja chcialam tylko kilka kupic. za jedna bede miala paczke pampersow! Dbanie o srodowisko to strasznie droga sprawa, chociaz ja sugerowalam sie pupa dziecka.

A ja lubie brytyjskie oznaczenia i nie mam pojecia jak mozna sie orientowac w tych polskich...

Agacina, ja mam caly zestaw dla malucha od newborn do 2latka....rozne rozmiary etc... I kosztowalo to jedynie...250 funtow. Nie ja kupowalam, ale siostra K. i w ogole ich nie uzywala i nie zamierza uzywac...a ja sie generalnie zastanawiam nad nimi...

O :) Taki zestaw mam w koszu na gorze :

Zobacz załącznik 293102

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Lo matko i corko!
Wlasnie sprawdzilam ceny pieluszek wielorazowych na allegro! A ja chcialam tylko kilka kupic. za jedna bede miala paczke pampersow! Dbanie o srodowisko to strasznie droga sprawa, chociaz ja sugerowalam sie pupa dziecka.

kilka stron wczesniej zapodałam link do chińskiego ebaya na który te pieluchy sa o wiele tańsze kilka moich kumpeli ich używa i sa bardzo zadowolone

Do góry