A co jest bezpieczniejsze jesli chodzi o pepek?No i mozna ubierac na pepek, tylko trzeba byc ostrozniejszym![]()
reklama
lenna1982
Fanka BB :)
Witam. Jestem mamą listopadową już rozpakowaną
Mam do sprzedania zestaw butelek Avent. Moje bliźniaki wypróbowały buteleczkę z laktatora i niestety im nie pasuje. Jak wiadomo przy dwójce wydatków sporo więc chciałabym się tych butelek pozbyć. Są zupełnie nowe a pudełko otwarte tylko do obejrzenia zawartości
Avent zestaw nowy (1279781593) - Aukcje internetowe Allegro
Avent zestaw nowy (1279781593) - Aukcje internetowe Allegro
Nie, no pszczolka rulez!! heh
A ja mam kolejne glupie pytanie... mianowicie czytam co powinno byc w wyprawce, jesli chodzi o ciuszki i mam problem... Bo nie mam pojecia kiedy co sie ubiera... Czy body sa tylk pod cos? Np pod pajaca? Czy mozna je stosowac jako koszulke i do tego spodenki? I czy mozna zwykle body ubierac dziecku jak mu jeszcze pepuszek nie odpadl? Sorry za te putania, dla wiekszosci pewnie sa smieszne ale ja mam na chwile obecna problemy czysto techniczne![]()
ja ubierałam body jako koszulkę i pod pajaca również, zależało to od pogody. w lecie zakładałam krótki rękawek lub jak chłodniej długi. Pod pajaca tak samo: ja było cieplej to krótki rękawek, jak zimniej długi.
Z pępkiem przy zakładaniu, czy noszeniu nic się nie działo. nie jest on tak delikatny jak sie wydaje. szybko odpada, nie ma się czym przejmować.
futrzakowa
yea! to ja!
masala - co do rozmiarówki to teściowa przywiozła mi z liverpoolu sporo ciuszków dla dzieciaczka i akurat te które kupiła z symbolem 0-3 jak porównywałam to były rozmiaru polskiego ok 68 (na pewno były większe od 62)
Ostatnia edycja:
masala - co do rozmiarówki to teściowa przywiozła mi z liverpoolu sporo ciuszków dla dzieciaczków i akurat te które kupiła z symbolem 0-3 jak porównywałam to były rozmiaru polskiego ok 68 (na pewno były większe od 62)
bo tak jak piszesz muszą starczyć na 3 miechy
Słodkie te wszystkie rożki i otulaczki (
A ja na ostatnim USG dostałam reklamówkę z gadżetami: masa książeczek, gazetka Mam dziecko, nawet filmik o pielęgnacji niemowlaka, buteleczka Avent, mini sudocrem, saszetka Lovelli i nawet golarka dla taty, żeby przygotował się na całusy
))) Zdziwiłam się bardzo, bo nie słyszałam, że się taką "wyprawkę" dostaje..
A ja na ostatnim USG dostałam reklamówkę z gadżetami: masa książeczek, gazetka Mam dziecko, nawet filmik o pielęgnacji niemowlaka, buteleczka Avent, mini sudocrem, saszetka Lovelli i nawet golarka dla taty, żeby przygotował się na całusy
futrzakowa
yea! to ja!
Słodkie te wszystkie rożki i otulaczki (
A ja na ostatnim USG dostałam reklamówkę z gadżetami: masa książeczek, gazetka Mam dziecko, nawet filmik o pielęgnacji niemowlaka, buteleczka Avent, mini sudocrem, saszetka Lovelli i nawet golarka dla taty, żeby przygotował się na całusy))) Zdziwiłam się bardzo, bo nie słyszałam, że się taką "wyprawkę" dostaje..
ojej:-) jak fajowo! futrzaczki uwielbiają gadźeciki

cliford
Fanka BB :)
Malinka....ja też chcę ,też !! ;-) ale u Nas raczej nie będzie takich niespodzianek....
reklama
Podziel się: