• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Cześć laseczki co się tu porobiło łoooo.Gratuluje przyszłej mamusi :tak:[agacia] cieszę się razem z tobą, no i czekam na wiadomości od następnych mamusiek:tak: .U mnie dalej nic:-( byłam na laparoskopii [drożność jajowodów] no i jeden dodry drugi zły:no: ale już naprawili mi awarie i teraz może coś z tego wyjdzie:-):-):-) teraz tylko się starać:-ptrzymam za wszystkie kciuki

reklama
Kaka82 i co u Ciebie???Jak po egzaminie????Jakie wieści????Nic sie nie odzywasz?A co z twoim teścikiem??Robiłaś:szok:???Pisz szybciutko bo my wszystkie z niecierpliwością czekamy:tak: buziaki

Czarodziejko ja też mam taka nadzieje odezwe się jutro i powiem co i jak napewno:szok: ale mam stresik tym bardziej że gina mam dopiero na 16.45 nie wiem tyle czasu w niepewnosci to jak cała wieczność:wściekła/y: pozdrawiam

Witam dziewczynki dawno ale to bardzo dawno mnie tu nie było :tak:.Podczytuje Was czasami i widze że co niektórym się udało,bardzo wielkie gratulujacje wszystkim zafasolkowanym.Wszystkiego dobrego życzę zafasolkowanym;-)Ja oczywiscie nadal na etapie staraczki:-D.
Pozdrowionka dla wszystkich:-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry