Beata34
Fanka BB :)
Dzisiaj skakalam po sklepach u mnie w miescie.A jaki ja chce wozek kupic????fajny hehehe
A tak powaznie to chcialabym spacerowke wygodna z dosc duzym siedziskiem zeby maly mial miejsce- jak na jesien czy zime bedzie cieplej ubrany,skretne kola piankowe lub pompowane, no i super gdyby byla mozliwosc zamiany kierunku jazdy ( chociaz z tym ciezko raczej bedzie)
Fajnie gdyby wozek mial regulowana budke na okres letni i okres zimowy-ale tego raczej nie da sie wszystkiego pogodzic wiec chyba bedzie najwazniejsze zeby byla wygodna dla malego![]()
Karina wkleję jutro fotki mojego starego wózka Chicco Pick up rewelka właśnie taki jak chcesz jak młoda śpi to nawet taki worek z kożucha misia ma uszyty +kombinezon i full miejsca jeszcze ma.Nie ma go już w produkcji ale jakiś następca tego jest tylko rączka nieprzekładana
No to masz lekką masakrę Bira ja też codziennie cośU nas dzień minął wzgędnie. Pogoda piękna. Cały dzień praktycznie na dworku:-) Rano byłam z Ingą na pobraniu krwi. Ani małej łezka nie poleciała :-) Uśmiechała się do Pani, która pobierała krewkę. Nie spodziewałam się, że mam takie dzielne dziecko. Po południu musiałam odwiedzić pediatrę, ponieważ Indze strasznie ropieje oczki i bardzo łzawi... Dostałyśmy kropelki i mam wrażenie, ze już jest lepiej... a jutro ten kardiolog cholerny......... i w środę znowu pediatra.........ufff i jeszcze non stop z psem u weta. Wymiękam.

Pusia no to muszę cię zmartwić bo chyba z opcją samochodową u nas nie ma jest jakiś włoski ale ponoć niedawno na rynku i psuje się często.Ja kupiłam Canpolu bo to ponoć to samo co Avent i tańszy narazie się spisujeKurcze myślałam, że mam gdzie zamówić ale na tym linku który podałam nie doczytałam, że produkt chwilowo niedostępny :-( i teraz nie wiem jaki podgrzewacz wybrać (bo fajnie jak by miał opcję do samochodu)
Kacper od 15 min śpi więc w domku ciszaaa ;-);-)
Spadam do spanka bo o 5,30 muszę wstać brrr
Dobranoc