Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oj tak asix niestety zabkowanie jest baaardzooo ciezkie i dla rodzicow i dla dziecka...smaruj zelem i dawaj gryzakia jak juz bedzie starsznie sie meczyl to viburcol albo paracetamol powinny pomoc
wczoraj byly Chrzciny, mala ani na chwile nie zaplakala w kosciele, nawet jak jej glowke polewali:-)nie spala ani troche na mszy, patrzyla z zaciekawieniem,a w domu miala super humorek:-)od 12 do 18 aktywna, smiala sie do wszystkich, nie chciala spac, dopiero jak wszyscy poszli to z trudem zasnela i spala juz na nocwiec wieczor mielismy caly dla siebie:-)
no i teraz zero marudzenia, zobaczymy jak bedzie dalej-za to nocke mialam kiepska poplakiwal przez sen i co chwile wypluwal smoka i sie denerwowal, ze nie moze sobie wlozyc do buzi wiec podbiegalam co chwile do lozeczka i mu wkladalam

Cześć
Ja też podczytuję od dawna no i w końcu zdecydowałam sie przyłączyć.:-)Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich malutkie skarby.
Kathe... Beatko, gratuluje przewrotow u dzieciaczkow
...u nas nic jeszcze nie bylo... na boczek maksymalnie - skrecony jak banan, jak przeturlam sama Skwarka na brzusio to oki, sam wyciagnie spod siebie lapke, ale sam nie przewroci sie...:--
-(
Karina, ja tez dzis ogladalam na zywo spacerowki - myslalam o Casualplay S4... ale na zywo nas jednak nie zachwycil - a troche kosztuje, wiec powinien...hmmm
u nas dzis byl test lyzeczka na dziaselku... dzwoni...dziaselkoprzekrwione, opuchniete i prawie przezroczyste - widac biale cos pod spodem... takze tuz, tuz zabeczek:-):-):-):-)

Dzień dobry
a tu coś na miły początek dnia
![]()

dobre!

Dziewczyny słyszałyście o tym ze wczoraj w Kielcach matka zostawiła wózek z 2 miesięcznym synkiem przed apteka i weszła a do wózka podeszła jakaś dziewczyn, wyjęła dziecko i rzuciła nim na chodnik. Dzis ja złapali i okazało się że jest w 6 miesiącu ciąży. Co sie z tymi ludzmi dzieje:-(

Dziewczyny słyszałyście o tym ze wczoraj w Kielcach matka zostawiła wózek z 2 miesięcznym synkiem przed apteka i weszła a do wózka podeszła jakaś dziewczyn, wyjęła dziecko i rzuciła nim na chodnik. Dzis ja złapali i okazało się że jest w 6 miesiącu ciąży. Co sie z tymi ludzmi dzieje:-(

nieslyszalam ale takiej kobiecie to w chwili narodzin powinni zabrac dziecko a ja na odstrzal !!!!!!!!!!
a w ogole co to za 'madra' matka zostawia dziecko pod apteka?![]()