Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

gorączkował lekko tylko w czwartek i piatek - 37 więc w sumie gorączką nawet tego nie można nazwać,wczoraj jeszcze miał lekko podwyższona temp, i był troche rozdrażniony a dziś już okaz zdrowia, znowu jest wesołym chłopakiem :-):-)
Pogoda dopisała
:-)

mozna wiecej

i zaraz pobiegłam do lekarza to stwierdził, że to wirusowe i że ma tylko 36,9, i żeby nic mu nie dawać,(ewentualnie calpol na temperature), że za pare dni zejdzie no i miał racje bo już wczoraj znikała powoli, a dziś już nie ma śladu po tej wysypce. Ani specjalnie nie gorączkował ani nic :-):-) miał łagodną postać.anulka wiesz co u Davidka to dziwne było, pisałam wam że w środe był jakiś dziwny, ale ani gorączki ani żadnych innych objawów nie miał, rano wstaliśmy i wszystko oki, a nagle w ciągu 15 min po przebudzeniu nagle go wysypało na całym ciele, przestraszyłam się jak nie wiemi zaraz pobiegłam do lekarza to stwierdził, że to wirusowe i że ma tylko 36,9, i żeby nic mu nie dawać,(ewentualnie calpol na temperature), że za pare dni zejdzie no i miał racje bo już wczoraj znikała powoli, a dziś już nie ma śladu po tej wysypce. Ani specjalnie nie gorączkował ani nic :-):-) miał łagodną postać.