A
Anitt
Gość
Zapisuje Dominika na jednodniowy, przyspieszony kurs do Davidka! Moze zalapie jak to sie robi 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pusia no właśnie
kto ma ochotę to zapraszam na filmik
film nagrałam przed chwilką, tlyko nie patrzcie na bajzer
YouTube - David4
Dzien dobry!
Ale wasze dzieci wywijaja w nocy :O Dominika to czasem jeszcze trzeba przewracac na boczek, a jak sie przewroci na brzuszek sam to po jakims czasie budzi sie z placzem :|
No i do tego nie raczkuje i sam nie siadaZaraz sie zaczne martwic.
pusia no właśnie
kto ma ochotę to zapraszam na filmik
film nagrałam przed chwilką, tlyko nie patrzcie na bajzer
YouTube - David4

Wisienka jestem pod wielkim wrażeniem,jestem w szoku,mój to chyba nawet nie śni o takich wygibasach no cóż....jeszcze raz gratuluję.
Co tutaj tak puściutko....
Miłego dnia życzę.

przed chwilą się dowiedziałam, że babcia nie żyje :--
-( moja ostatnia.
Davidek ją poznał, ale nie byliśmy długo u niej z wizytą. Niedawno wysłałam jej zdjęcie prawnuczka to strasznie się cieszyła
2 dni temu dzwoniła do mojej siostry i wszystko było ok, ja akurat rozmawiałam z siostrą na gg, to babcia przesłała nam pozdrowienia. Miałam wziąść numer do babci i zadzwonić, ale nie zdąrzyłam.:--
no::-
-(
Super stoi
. Kacper tez tak świruje tylko że my nie mam niskiego stołu i on staje przy naszej wersalce i szaleje przy niej
:-). Ostatnio złapał sie za poręcze w kojcu które są nieco wyżej i nieźle sie musi nagimnastykować żeby sięgnąć :-).