Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

dzis koncze 29 lat... ...uuuuuuch....
Anulka sto latek leciwa kobietoLilus... ja bym nie wytrzymala nie poznac plci przed porodem...ja to jestem z tych co pokoj szykuja itp...
ale sie wkurzylam.... kupilam jakis czas temu troche obiadkow z bobovity i Oskar je wcina... dzis otwieram sloik indyk z warzywami - a tu jakis dziwny - jakby wiory, zawsze konsystenja byla inna a tu jakas serwatka a wszystko jakby zwazone... brrrr, dalam mu inny sloik, ale nie wiem co robic - mam jesze 4 indyki i 6 innych... a juz mi ochota przeszla na bobovite 125g... mam paragon z tesco z 20.05.08... i nie wiem czy pojechac z tym czyms w miseczce i pokazac, i zadac przyjecia pozostalych...???
a zupkę bym zwróciła powinni całą serię zbadać.Ja osobiscie tylko Bobovitę kupuję jak dla nas najlepszaGratulacje Marcelkuwpadam sie pchwalic!!!!
Bąbelkowi wybil sie dzis PIERWSZY ZABEK :-)
jedyneczka na dole... ale fajne uczucie, gdy dzis go zobaczylam ;-)

ale nas katujesz Lilka a czemu do ginekologa nie jesteś zapisana?hihiii jeszcze was pomecze
watpie czy lekarka rodzinna ma usg w gabinecie
ale mimo wszystko poprosze ja o usg,bo np.tego polowkowego nie mialam i chce wiedziec co u dzidzi,czy ma odpowiedni wzrost,wage,plyn owodniowy czy w normie itd.
no i moj napewno poprosi o zagladniecie miedzy nozki
Beata maz jeszczew PL??

;-) no i na poczet urodzin kupilam sobie wczoraj sandalki... no bo jakies glupie zabobony nie pozwalaj by kupila ukochana osoba buty... wiec kupilam sama
;-);-)ale nas katujesz Lilka a czemu do ginekologa nie jesteś zapisana?
Mąż rano wyfrunął jak ptak:-(