Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dzis koncze 29 lat... ...uuuuuuch....
Anulka sto latek leciwa kobietoLilus... ja bym nie wytrzymala nie poznac plci przed porodem...ja to jestem z tych co pokoj szykuja itp...
ale sie wkurzylam.... kupilam jakis czas temu troche obiadkow z bobovity i Oskar je wcina... dzis otwieram sloik indyk z warzywami - a tu jakis dziwny - jakby wiory, zawsze konsystenja byla inna a tu jakas serwatka a wszystko jakby zwazone... brrrr, dalam mu inny sloik, ale nie wiem co robic - mam jesze 4 indyki i 6 innych... a juz mi ochota przeszla na bobovite 125g... mam paragon z tesco z 20.05.08... i nie wiem czy pojechac z tym czyms w miseczce i pokazac, i zadac przyjecia pozostalych...???
a zupkę bym zwróciła powinni całą serię zbadać.Ja osobiscie tylko Bobovitę kupuję jak dla nas najlepszaGratulacje Marcelkuwpadam sie pchwalic!!!!
Bąbelkowi wybil sie dzis PIERWSZY ZABEK :-)
jedyneczka na dole... ale fajne uczucie, gdy dzis go zobaczylam ;-)

ale nas katujesz Lilka a czemu do ginekologa nie jesteś zapisana?hihiii jeszcze was pomecze
watpie czy lekarka rodzinna ma usg w gabinecie
ale mimo wszystko poprosze ja o usg,bo np.tego polowkowego nie mialam i chce wiedziec co u dzidzi,czy ma odpowiedni wzrost,wage,plyn owodniowy czy w normie itd.
no i moj napewno poprosi o zagladniecie miedzy nozki
Beata maz jeszczew PL??

;-) no i na poczet urodzin kupilam sobie wczoraj sandalki... no bo jakies glupie zabobony nie pozwalaj by kupila ukochana osoba buty... wiec kupilam sama
;-);-)ale nas katujesz Lilka a czemu do ginekologa nie jesteś zapisana?
Mąż rano wyfrunął jak ptak:-(