E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no to w czymś się zgadzamy
tort taki jak chciałam. super pojechałam odebrać. patzre no rewelka wyszedł. to pakuje mi facet do pudełka i na moje nieszczęście jeszcze mi się zachciało wziąść takie ozdobne autka na torta które miały czarne kołai sobie wybrałam 2 autka to facet fajnie fajnie i ułożył mi te autka już na torta. zapakowałą ja uchachana przyjeżdżam do domu pełna euforii jaki mam super tort otwieram i co? ZGROZA
(Wierzch torta był z galaretki). Patrzę a tu połowa tortu czarna!!!!!!:-(
Patzrę a te pierd...samochodziki których mi się zachciało do ozbody podczas jazdy do domu to one sobie razem ze mną w tym aucie jeździły tyle że po tym torcie tymi czarnymi kołami z jakimś cholernym barwnikiem.
Ryczałam jak bóbr nad tym tortem jak go zobaczyłam
Zaczęłam zmywać to szzmatką ale nie było szans. Więc pojechałam do innej cukierni po jakść inną dużą ozdobe na torta żebym te czarne plamy przykryła tym.
Normalnie byłam tak wściekła na tego cukiernika co mi te autka ułożył na tym torcie że myślałam że mu to pojade zwrócić zaraz.![]()
ojacie , teraz to brzmi zabawnie ale na pewno wtedy nie bylo ci do smiechu
naszczescie udalo sie wszystko naprawic
jeszcze rano bylo nie ciekawie...
nie wiem co jej zaszkodzilo,ale pol dnia jeszcze wymiotowala 
kathe calusy dla Marysi :-)
czas mam ale tylko w weekendy i to tez nie zawsze, bo mezulek pracuje a tylko co niektore weekendy ma wolne. Ale jak sie zgramy to mamy ten czasTo chyba nasz 2gi wypad -TYLKO JA I MEZULEK- odkad maly sie urodzil.

my sylwestra robimy (chyba) u nas. Przychodzi kolezanka ze swoim 2 miesiecznym synkiem -tzn teraz ma 2 miesiace. Za rok moze gdzies SAMI pojdziemy a malego "sprzedamy" dziadkomAle ten sylwek bedzie rodzinnie w domciu :-)
tort taki jak chciałam. super pojechałam odebrać. patzre no rewelka wyszedł. to pakuje mi facet do pudełka i na moje nieszczęście jeszcze mi się zachciało wziąść takie ozdobne autka na torta które miały czarne kołai sobie wybrałam 2 autka to facet fajnie fajnie i ułożył mi te autka już na torta. zapakowałą ja uchachana przyjeżdżam do domu pełna euforii jaki mam super tort otwieram i co? ZGROZA
Patzrę a te pierd...samochodziki których mi się zachciało do ozbody podczas jazdy do domu to one sobie razem ze mną w tym aucie jeździły tyle że po tym torcie tymi czarnymi kołami z jakimś cholernym barwnikiem.
Zaczęłam zmywać to szzmatką ale nie było szans. Więc pojechałam do innej cukierni po jakść inną dużą ozdobe na torta żebym te czarne plamy przykryła tym.
Normalnie byłam tak wściekła na tego cukiernika co mi te autka ułożył na tym torcie że myślałam że mu to pojade zwrócić zaraz.![]()

oczywiscie zalezy to tez od dziecka,jedne sa bardziej drugie mniej charakterne,to tez ma duzy wplyw
i tak: ja uczylam sie wieczorowo,wiec 3 razy w tygodniu o 16 wychodzilam z domu i wracalam o 21

nawet sie wystroilam i nie mam fotek buuuuuuu

tak jakby zrozumiała co jej powiedziałam

Dzień dobry!
Definitywnie zakończyłam karmienie Amandy piersią
odbyło się to spokojnie i bezproblemowo niunia nie robiła żadnych scen typu płacz i marudzenie
a wręcz przeciwnie pokazała jaka jest mądra
Wczoraj gdy nadszedł czas karmienia przyszła do mnie żeby ją wsiąść na ręce a gdy to zrobiłam to jej główka i rączki od razu powędrowały mi w dekolt więc jej powiedziałam że" nie ma już mleczka" a Amandziucha popatrzyła się na mnie po kręciła głową na nie z uśmiechem na buźce a potem się do mnie przytuliłatak jakby zrozumiała co jej powiedziałam
![]()
u nas jeszcze karmienie nocne zostalo:-(

biedactwo

My na zębole używamy Dentinox-gel
;-)

Elbra dobrze że udało się Wam naprawić ten tortno to w czymś się zgadzamy