Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

:-);-)

brawo dla Kacperka za nowe osiągnięcia

;-)

;-) Buziak dla Kacperka
brrrr
moze juz niedlugo w nocy nie bedzie go potrzebowala:-)
i teraz musze ja bujac wozkiem bo inaczej mi nie usnie
musimy nad tym popracowac
Pusia elo:-)
buziak dla Kacperka:-)
Dzień doberek Kobitki
Pusia witaj z powrotembrawo dla Kacperka za nowe osiągnięcia
super że Twój "wizażowy" interesik coraz lepiej rozkręci;-)
.
Pusia dzięki za gratulacjęU nas też słoneczko ale chyba mroźno jest . Kacper śpi - zaraz pewnie się obudzi.
aluśkato jeszcze ja dołącze się do gratulacji
)) BRAWOO
a tak w ogóle to mam lenia( , mąż wróci dzis dopieor koło 18 bo poszedł później do pracy , nie lubie kiedy tak wraca bo cały dzień jest jakis taki do du...

Mój też siedzi dziś długo do 18.30 ale poszedł na 7.00 bo ma dużo parcy do zrobienie

Kathe nie jesteś sama bo ja też tak robiłamnajgorsze jest to ze z wlasnego lenistwa w dzien usypialam ja przy cycui teraz musze ja bujac wozkiem bo inaczej mi nie usnie
musimy nad tym popracowac
![]()
albo w domu przy cycku usypiałam albo na dworze podczas spacerku w wózku

:-(fajna jestjak chyba każda;-)
i tak sobie myślę, czy my też jako teściowe takie będziemyBo wychodzi na to że to z wiekiem przychodzi albo jest to po prostu zazdrość "odebranie" jej dziecka;-)
Hmmm....chyba gdzieś soie napisze kartkę z przysięga że nie będe taką wredną teściową i sie podpsize i schowam a jak bede miałą synową to wyciągnę to kartkę za każdym razem jak będe widzieć że mi odbija;-)
eee...tam...może akurat uszło nam uwadze cusik.
Ale chyba każdy przeczytał o ganiającym i rozrabiającym Kacperku;-):-)
Ale masz rację wskazane aby pisać częściej;-)
A co do usypiania to tak. Piter zawsze zasypiał sam. Potem coś sie mu przestawiało jak zabole zaczęły wychodzic i zasypiał z naszym paluszkiem. Na chwilę tzra było tylko przy nim być. więc z własnej głupoty nauczyliśmy go tzrymania za palec
Terazchciałam najpeir aby odstawić smoczka - udało się.
I paluszek też się udało odstawić. Wystarczy przy nim siąść na jakieś 5-10 minut i sam śpi ze swoją przytulanką. więc jest ok.
miałam go uczyć spania całkiem samemu ale w sumie może niedługo zaczą mu czytać na dobranoc to i tak bede wtemy siedzieć te kilka minut przy nim więc narazie wystarrczy mi że zasnie w miarę sam bo ten paluszek był juz męczący;-)
Takze laski wytrwania w usypianiu bez cyca!
.
.