reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Dzień doberek kochane!

Wpadłam złożyć życzonmka wszystkiego naj najlepszego w Nowym Roku ! spełnienia wszystkich marzeń i udanej imprezki sylwesstrowej:-)
My tez w domku siedziemy ze znajomymi..:-)

a ja za chwilke jade na zakupy dlatego nie bedę miała czasu za bardzo..:-(

wielki buziak:-)

reklama
czesc

widze,ze wiekszosc z nas spedza Sylwka w domu...u mnie zapowiada sie nie zbyt ciekawie,bo K. chory:baffled: wiec albo mu sie polepszy,albo zostanie mi komp z tv,albo..pojde spac:dry:

larvunia widze,ze nasze dzieciaczki pod wzgledem ilosci posiadanych zabkow ida leb w leb:happy: Hania tez ma 4,a jak patrze to same gorki z dziaselek sie porobily wiec licze,ze wkrotce wyjda nam zabki i to nie jeden

Na Nowy Rok życzę Wam pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil.

183.gif

W 2009 roku idź do przodu krok po kroku. Niech Cię nadmiar kasy męczy, niechaj Fiskus Cię nie dręcz. Niech rodzina żyje w kupie, resztę miej głęboko w...

:rofl2::rofl2::rofl2:

do milego mamuski!!!!!
ide spac, mlody spi, wiec i ja ide.... :sorry2:

ps. lilus kochana no u mojego tez pagurki i to spore na tych dziaselkach... a jaki marudny no masakra...

Hej Kochane,
poczytalam co u Was...
u nas tez zabawa w domu:-D cala nasza trojka:-D nikogo nie wolalismy, bo Oskar pewnie bedzie spatunial i nie bede mu przestawiac rytmu.
Dzis pospal 2 razy po prawie dwie godzinki, wstal teraz przed 19ta, wiec po 21.30 gdzies go bedziemy klasc i moze sobie cos obejrzymy...
zrobilam serniczek na zimno, mamy winko i juz;-):tak:

Buziak i wszystkiego naj na Nowy Roczek:tak:

witam was kochane ...:-)

ja już wszystko przygotowane mam:-)

czekam na znajomych :-) laski padniecie!!!!!!!!!! wlazła mi własnie do domu teściowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o kur....!!!!!!!!!!

reklama
Do góry