Ja we wtorek byłam u dermatologa i podobno wygląda to najbardziej na uczulenie, ale jak dr określiła może to być 10 innych chorób. Skierowała mnie na badania krwi i poszłam z całym plikiem karteczek :-) Podłaczyli mnie do takiego cewnika i tylko probówki zmieniali

Uzbierało się tego 5 takich niemałej wielkości

Teraz czekam na wyniki, mają być do tygodnia, a jak nic nie wykarzą to czeka mnie biopsja

Zobaczymy.....
quote]
trzymaj sie olpa!bedzie oki zobaczysz
A co do golenia to ja byłam ogolona, ale mimo wszystko jeszcze mnie po swojemu podgolili... a lewatywa nie była wcale taka zła. Dala mi dużo ulgi, wolałam to niz zesrać się dziecku na głowę...
misia a... moze glupie to pytanie

ale czy lewatywa boli??jakie to uczucie??ile ona trwa
Czesc dziewczyny.
Mam dzisiaj bardzo dziwny nastroj, cholernie sie czegos boje :/ Martwie sie o zdrowie malego, swoje i ogolnie bardzo zaczelam sie obawiac porody

Ja nie dam rady...
Anitt ja mam tak samo- ale na przemian-raz mysle ze moglabym jechac smialo teraz na porodowke i wszystko z siebie wyprzec z podniesiona glowa

a raz ze najchetniej bym sie gdzies ukryla- moze samo minie

To jest calkowicie normalne, boimy sie bolu, boimy sie o swoje dziecko , o to ze zdazy sie cos nieprzewidzianego , ale powiem ci ze niestety kazda kobieta przez to przechodzi, jedne lepiej inne gorzej i nas tez to czeka;-)wiec nie denerwuj sie bo moze okazac sie ze wcale nie bylo tak strasznie
Anulka ja akurat ochraniacza nie piorę.
A co do kosmetyków to kupiłam mydełko, krem i chusteczki Bambino. U nas położne to polecały. a kuzynka moja stosowała tylko tą firmę i byla zadowolona.
Mam jeszcze emulsje do kąpieli Oilatum i sudocrem a dla mnie maść Bepanthen (na sutki jakby co)

w sumie chyba tylko tyle nie kupowałam wielkich ilości kosmetyków. tylko te podstawowe (tak mi sie wydaje)
Wogóle to już też zaczynam bać się porodu, i mam różne myśli. Wogóle już tylko czekam i czekam (tak jak chyba wszystkie mamcie listopadowe)
ja tez chyba zaufam bambino, zastanawialam sie nad nivea ale bambino chyba wygralo:-) no i oczywiscie sudocrem i oilatum
Cos mi sie piersi ostatnio powiekszyly

myslalam ze powieksza sie dopiero po porodzie jak bedzie czas na karmienie a tu prosze