Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
oj oj .......troche zawczesnie , larvunia miala termin dzien po mnieLarvunia:
"Misia powiedz dziewczynom, ze jestem w szpitalu. Byłam na wizycie u gina i ten natychmiast wysłał mnie do szpitala tak jak stałam :-( nie wiem co się dzieje, nie mam bóli żadnych, ale mały ponoć już się pcha do nas. Pozdrów mamuśki ode mnie. Larvunia. "

o jezu ...Larvunia:
"Misia powiedz dziewczynom, ze jestem w szpitalu. Byłam na wizycie u gina i ten natychmiast wysłał mnie do szpitala tak jak stałam :-( nie wiem co się dzieje, nie mam bóli żadnych, ale mały ponoć już się pcha do nas. Pozdrów mamuśki ode mnie. Larvunia. "
mirka to ja mam tesciowa ktora 4lata temu urodzila drugie dzieckoja z kolej obawiam sie ze bede miala za duzo ludzi do pomocy i beda mnie wkurzac , szczegolnie tesciowa ....... wiecie jak to jest , chce dobrze i wiesz o tym ale cie wkurza
poza tym nie bardzo mi sie chce wierzyc ze ona jeszcze cos pamieta odnosnie malych dzieci
i bede miala bardzo male zaufanie do jej wiedzy
w koncu mienelo juz 50 lat odkad miala wlasne dziecko ......to co ona moze pamietac , penie tyle o moja babcia ........
to sobie wyobraz co ja teraz mam-rady i teorie non stop;-)