agulka26ka
Listopadowe mamy'07
i jeszcze raz ja, wlasnie zauwazylam ze dzis wlasnie zaczal sie moj 10 tydzien ciazy
jeszcze 2 tygodnie i bede bardziej spokojniejsza ze wszystko ok 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zmarwiłam się troszkę tym, że gdy zapytałam o ewentualny wyjazd na wakacje - samolotem - to pani doktor mówiła, że nie ma żadnych przeciwwskazań, bo ciąża jest jak najbardziej w porządku, ale poleca bardziej auto czy autobus, bo w samolocie są za duże wahania ciśnienia przy starcie i lądowaniu i... lepiej nie ryzykować jak nie trzeba - a zdażały się przypadki, że kobiecie na skutek tego odchodziły wody płodowe.... Wiec już wiem, ze w tym roku jak urlopik to tylko autkiem - moze Chorwacja...
A jakie Wy macie plany? Wybieracie się gdzieś?
Kajunia zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!!
Motylinek, cieszę się ze cosik moglo się przydać - ja też lubię wiedzieć więcej :-)
Pozdrawiam
Powiedzcie mi dziewczyny czy na 1 USG zobacze co nosze pod serduszkiem? Tak bardzo jestem ciekawa czy to chlopiec czy dziewczynka.
4tego maja ide na USG juz sie doczekac nie moge
Ps. czy wy tez dzis ledwo zyjecie przez to slonce?![]()
czekam na nie z niecierpliwością :-)
wraca dopiero 1.05. ateraz jestem chora
wyglądam jak kulfon - nos mam aż obdarty od kataru :sick:
chociaż ostatnio przez chorobę chyba schudłam
nie mam za bardzo apetytu...chociaż dzisiaj siostra serwuje mi kapuste kiszoną zasmażoną na ostro
ot tak sobie zażyczyłam takie danie ;-)
wydaje mi się, że to zależy od kobiety
moja szwagierka urodziła dziewczynkę a brzuszek miała okrąglutki i na dole