reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

heeeejj....:)
Agulka WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO by sie spelnilo :) Ja tez ostatnie urodzinki spedzalam sama... A wogole Ty nie sama tylko z malenstwem jestes, wiec nie tak do konca jestes sama :)

Dziewczyny 12 czy 13 tydzien ciazy jest ostatnim w 1 trymescie? bo od poniedzialku idze mi 12 tydzien.

mam jeszcze jedno (z wielu) pytan dio was moje mamcie....
czy to prawda ze jesli to dziewczynka to idzie w biodra, a jesli chlopiec to brzuch wypycha do przodu jak pileczke? Kolezanka bedzie miala chlopca i faktycznie w biodra jej poszlo ze ho ho :) ale czy to prawda czy zbieg okoliczniosci?:)

pozdrawiam Was :)

moj brzuszek był jak piłeczka taki okraglutki
w ciazy nigdzie mi nie poszło bo 9 kg przytyłam
no i uwazam to za zabobony :-p :-p :-p
wszystkie ciotki co to sie znaja mowiły ze chlopak,a ja ze nie bo usg mowi ze dziewczynka
to słyszałam ze sie pomyliło bo bedzie chlopak
i co? :-D :-p

reklama
Lilka dziękuję za informacje, ja tez czytalam w wielu informatorach i w necie, ze laac można do chyba 32 czy 34 tygodnia ciąży... No i teoretycznie moja pani doktor - nawiasem mowiac jedna z lepszych (mam nadzieje) otworzyla nawet wlasna klinike - nie zabronila, bo wszystko jest w porzadku... ale powiedziala, ze lepiej nie... a same wiecie jak dzila takie "lepiej nie" ...dla mnie chocby cien zagrozenia to jednak zagrozenie a malenstwo najwazniejsze... hmmm, chcialabym poleciec sobie tymbardziej,ze podroz jest mniej meczaca i w sumie cenowo wychodzi bardzo podobnie (Tunezja samolot czy Chorwacja autem...)...

pozdrawiam:-)

Anulka rozumiem :tak:
ale taka podroz samochodem tez jest meczaca
moze wiec polskie morze albo góry :confused:
zawsze podroz krotsza :-)
mi sie marza mazury

ale moje wakacje to beda juz w Norwegii :-D :dry:

ale tak sobie mysle ze moj gin tez mial nie wyrazna mine jak mu powiedzialam o samolocie :eek:
ci nasi lekarze to chyba jeszcze nie swiatowi :-D

Dziekuje Wam wszystkim za zyczenia, tak tort byl i nawet jeszcze zoztal wiec zapraszam ;-) pojechalam do mamy i tak jakos mi dzien zlecial teraz ide sie wykapac i do łucha :-) dobranoc

Hej

U mnie nigdy nikt nie widzial przeciwskazan do latania samolotem. W poprzedniej ciazy latalam bez problemow do 33 tygodnia ciazy. A to dlatego,ze linie lotnicze zabezpieczaja sie przed ewentualnym porodem na pokladzie.

U mnie sie sprawdzil ten "zabobon",mialam sliczna pileczke z przodu,przytylam tylko 11 kilo i urodzilam chlopca.A kuzynka troszke sie rozlazla, i fakt faktem do 6 miesiaca przytyla 13 kilo.
Do 6 miesiaca bo urodzila coreczke wazaca 700 gram:dry:

Dzis mi smutno tak wiec nie bede tutaj sie udzielac.Do czasu az mi przejdzie :-(
Dzis umarl synek mojej bliskiej kuzynki...byla w 6 miesiacu ciazy :-(
['] Swiatelko dla Ciebie Aniolku [']

nienawidze takich wiadomosci
swiat jest niesprawiedliwy
dla Aniołeczka :sad: :sad: :sad:

[']['][']['][']['][']['][']['][']

ukochaj kuzynke od nas.....biedna....nie wyobrazam sobie takiej straty i tego bolu.....:-( :-( :-( :-(

heeeeeeeeeej

kurcze w 6 miesiacu :/ ['][']['][']['][']['][']

mamcie jak dlugo mam jezdzic jako przedst. handl.? Czuje sie w maire dobrze. Tzn w miare, bo juz mijaja mi poranne mdlosci, no ale za to w samochodzie (gdy nagrzany) to mam maxa. Bardzo duzo jezdze, martwia mnie tez wibracje spowodowane jazda samochodem. Jezdze cienkusem - wieksza wersja malucha :) Kurcze, jestem na wlasnej dzialalnosci i jak przestane jezdzic to i przestane zarabiac... Wiem, ze dzidzia najwazniejsza, tylko czy to dobrze tak jezdzic w nagrzanym aucie?

Milej niedzieli mamcie.

reklama
Cześć dziewczyny:-)
wyrazy współczucia, nie wyobrażam sobie co musi biedna czuć stracic dzidzie w 6 miesiącu... :-(

Lilka, zdjęcie zrobione właśnie w Tunezji... nawiasem mowiac w Tunezji braliśmy ślub:-D

Do góry