reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

reklama
dziewczyny jak sie czujecie??

ja poszłam spac o polnocy i zasnełam o ....5-6 nad ranem :baffled:
za chiny nie mogłam zasnac a byłam padnieta!!
teraz chodze do tyłu

młoda poszła spac i sie zastanawiam co ze soba zrobic
choc wypadałoby obiad bo jak sie mała obudzi to nie bede go miala gotowego a wymysliłam sobie pomidorowke z prawdziwych pomidorów :-)

no i mam teraz dylemat :-D spac czy gotowac:confused: :-D

Lilka - nie przejmuj się :-D ja mam na odwrót, całą noc przesypiam jak niemowlak :-) a o godzinie 10.00 dalej idę spać :eek: a już myślałam, że ten śpik mi przejdzie :-)
a może to ta pogoda tak na Nas działa :-p

Witam serdecznie wszystkie listopadowe mamuśki !!;)) Ja tez nia jestem i mam nadzieję ze zostanę przyjeta do WAszego grona??:zawstydzona/y:
Mam 23 latka o "fasolke" staraliśmy sie z mezukiem 7 cykli i wkoncu się udało Mam nadzieje ze szybko "wbiję" się w zycie forum i tylko jak bede miala okazje bede do Was zaglądać:happy::happy::happy:Pozdrawiam serdecznie

Witam!
troszke mnie nie było ale ostatnio z "kurami " i moim dzieckiem chodze spać .godzina 20 dla mnie to najlepsza pora do kładzenia a tu tyle do zrobienia.niom to na tyle z marudzenia.
We wtorek byłam na usg maluszek (99% chłopczyk) ma 7 cm i waży 60 gram i wszytsko jest w porządku. Strasznie sie ciesze, bo troche się bałam.Ustalono mi wreszcie termin porodu chociaż wg mnie babka się pomyliła ona wyliczyła na 25 a ja na 26 pażdziernika wg tego ostatniego usg a nie pierwszego . Tak więc rozciągając maluszek przyjdzie na świat między 25.10 a 8.11.
:-) :-)

Lilka hmmm, było troszkę zamieszania z organizacją, ale myslę, ze bylo warto... Ślub braliśmy w ambasadzie RP w Tunisie (taki śliczny zameczek na wzgórzu), było bardzo kameralnie - nawet świadków mielismy z ambasady, był mały poczęstunek przygotowany przez panią konsul, szampan i milutkie spotkanie... W hotelu skądś sie dowiedzieli... i wieczorem schodząc na kolacje dostaliśmy kolację do stolika na zewnątrz, wszystko na płatkach kwiatów, do pokoju półmisek owoców, a wieczorem tort z napisem "DUŻO SZCZESCIA MŁODEJ PARZE" (po polsku!!!) ...także reasumując wspomnienia są naprawdę bajeczne a koszt podobny jak przyjęcie w Polsce (tyle, ze mielismy 2 tygodnie a nie 1 noc :-D )
A co do marzenia o Tunezji, to teraz sa naprawde fajne oferty, a co bardzo wazne (bynajmniej dla nas) to tam jest tanio - nie ma Euro i naprawde na wszysko nas stać, i w sklepach i restauracjach jest taniej niz u nas... Juz nawet znalazlam sobie oferty na pczatek czerwca i 2 tygodnie z 2 posilkami w hotelu ****+ za 1499zł to chyba przystępnie... tyle ze boje sie o malenstwo i chyba bedziemy tłuc sie autkiem 900 km do Chorwacji, albo siedziec w domciu:-(
Hanah witam serdecznie:-)

hej;-) dawno mnie tutaj nie bylo bo wykozystywalam kazda chwile na nauke...;/ znow mi sie cos przypomnialo czy ktoras z was miala moze przebyta toksoplazmoze??bo nie wiem czy jak mialam ja 1,5 roku temu czy to zagraza dziecku??bo kiedys moj lekarz mi powiedzial ze o dzieciach na jakis czas moge zapomniec bo jestem chora i do tego mialam problemy z janikiem;/ ale zdarzyl sie cud:-)

Hej Dziewczynki,

Mam 30 lat i jestem w 13 tygodniu ciazy. Termin wypada na 3 listopada. To moja druga ciaza. Mam coreczke Amelke, Niunia w lipcu bedzie obchodzic 2 urodzinki. Od 6 lat mieszkamy w Irlandii. Czy przyjmiecie mnie do Waszego grona?

Milej reszty dnia, pozdrawiam Was i Wasze Brzusie bardzo mocno:-)

reklama
Hej Anineczko:-)
Ale fajniutko! Mieszkam w Cork. Pierwsza wizyte w szpitalu mam dopiero w lipcu, na razie chodze na wizyty do mojego GP. Zreszta podobnie bylo w pierwszej ciazy. USG mam miec w piatek, juz sie nie moge doczekac!!! Mialam robione USG w 7 tygodniu bo plamilam i moja GP wyslala mnie do szpitala. Mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku...A jak u Ciebie Anineczko? Bylas juz na wizycie? Jestes juz po USG?

Do góry