reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Kajuniu
mi tu caly czas mowia, ze wazne jest ulozenie tego malucha, ktory ma sie pierwszy urodzic, czyli glowka w dol. Podobno ten drugi to juz moze sobie lezec jak mu sie podoba;-) , ale jak to wyglada w praktyce:confused: Lekarka mi mowi, ze teraz lekarze boja sie ryzykowac od razu wysylaja pod noz:eek:, bo jesli cos poczas porodu sie wydarzy, ciagnal sie pozniej sprawy w sadach:baffled: Ja bardzo bym chciala urodzic naturalnie, ale jak bedzie , zobaczymy...

reklama
Witam:-):-)

Kajunia, Twoja sasiadka mnie rozbroila... wstretne babsko:angry::angry::angry:

Sabinko, kotek super:-D:-D:-D, ten nasz wczorajszy to taki maluszek... chudziutki, malutki... ale sliczny i naprawde baaaardzo sie z mezulkiem cieszymy, ze przezyl i wyzdrowial:tak::tak::tak:

Larvuniu, powodzonka u gina, na pewno bedzie ok:-)

My dzis kupilismy do pokoiku naszego synka dywanik z Kubusiem Puchatkiem:-):-) ...och ja juz sie nie moge Go doczekac:-D:-D

A tak w ogole to umowilam sie jutro na USG 4D... mialam robione w 12-13 t.c - bylo super, potem w 23 t.c i wtedy nic kompletnie nie zobaczylam... bo dzidzia byla nieodpowiednio ulozona no i pani doktor nie umie nagrac filmu:wściekła/y::wściekła/y: tylko obrazy... a to USG jutro bedzie z filmem:-D:-D a chcemy miec pamiatke, taki film to pewnie super sprawa... no i chcemy zobaczyc naszego synka:-D

a ja wlasnie pieke drozdzowke:-D:-D ...tak dawnojuz nic nie pieklam, ze szok... wszystko przez ten remont:wściekła/y::wściekła/y: ...ale ze juz na ukonczeniu, zostalo powiesic rolete i odkurzyc i umyc podlogi... i juz:-D:-D ...wiec dzis naszlo mnie na pieczenie:-D:-D

a ja wlasnie pieke drozdzowke:-D:-D ...tak dawnojuz nic nie pieklam, ze szok... wszystko przez ten remont:wściekła/y::wściekła/y: ...ale ze juz na ukonczeniu, zostalo powiesic rolete i odkurzyc i umyc podlogi... i juz:-D:-D ...wiec dzis naszlo mnie na pieczenie:-D:-D
A ja wczoraj strudel zrobiłam :-)
larvunia, ja też chce burzę :( gorąco tu, klimy nie ma... i powietrze strasznie wilgotne jakieś, buu.
Kajunia, współczuję sąsiadki, co za .... :wściekła/y:

Kajunia - co do Twojej sąsiadki to po prostu brak mi słów :wściekła/y: Najlepiej puścić takie głupoty mimo uszu, bo szkoda nerwów Twoich i dzieciaczków :no:
Sabina - póki co nie denerwuj się ZUS-em, przecież miejsce zameldowania nie musi się pokrywać z miejscem aktualnego zamieszkania. Myślę, że uda się to wyjaśnić, choć wszystko zależy na kogo się trafi. Ja w 8 miesiącu ciąży byłam wzywana na komisję lekarską na 7.00 rano. Miałam nerwy, ale lekarka tylko przejrzała moją kartę od gina i tyle. Głowa do góry, będzie dobrze !!!
Anineczka - ja wracam na Wyspę 30 sierpnia :tak:
Dziś byłam u gina i wszystko jest ok. Kazał mi tylko zrobić jeszcze wszystkie badania, w tym ten nieszczęsny test na glukozę, żeby mógł mi z czystym sumieniem wystawić zaświadczenie, że mogę lecieć .
Miłego wieczorku wszystkim!!!

P.S. Jak oglądam przez ostatnie dni wiadomości z kraju, to mną targa i coraz bardziej cieszę się, że wracam na "obczyznę" :wściekła/y: Przepraszam, ale musiałam to napisać....:-(

Hej mamcie:-)
ja właśnie wróciłam z ZUSu......:-( napisałam oświadczenie ze mieszkam w innym miejscu i tyle...... także pewnie niedługo mnei odwiedzą.......
najgorsze jest słuchajcie to że musiałam wyjsć na 3 piętro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masakra oni są nienormalni!!!!!!!!!!!!!!! ja mam juz z nimi tyle problemó że szok:-( właśnie czekam na pismo ile i do kiedy mam im oddac kasy...:-( bo mój mąż miał rente po ojcu....i po 2 latach okazało się że nie powinien jej brać bo jego zarobki przekaraczaja jakieś tak dziwne dochody przez nich ustalone.............. i okazało sie że ok. 10 tyś musimy im oddawać.......:-( mówie wam miałam dość teraz już się przyzwyczaiłam do tej myśli jeden rok im spłaciłam i jeszcze został drugi........najgorsze żeon dostawa kwotę netto a musiał oddawać brutto!!!!!!! jak sie połąpaliśmy to pani powiedziała że trzeba się upomnieć po skończonym roku to oni dają PIT no i rozliczyć mozna i odzyskać ten podatek!!!!!!!!1 mówie wam masakra .........bo my załatwialiśmy rozłożenie na raty bo średnio mam żeby z kieszeni wyciągnać ok. 5 tyś:-( mam ich dość dlatego sie smieje ze chyba się na nas uwzięli:-( :-( ciągle jakieś problemy........
no tosię wygadałam przepraszam ale mnie tak naszło:-( nie życzę nikomu stycznosci z sądeckim ZUSem !!

Anulka jak drożdżówka?????????/ poczęstuj kawałkiem:-):-)

Olpa ja tylko jak urodze małego i będzie miał ok. roczku to chcę stąd wyjechać bo mam dosć.........wiec nei dziwię się że się cieszysz:-) juz mielismy jechac bo mąż dostał super ofertę pracy (bo ja to tak naprawde od niego jestem uzależniona - on jest programistą , wiec to on decyduje gdzie beziemy pracować:-))ale nie chciałam w ciaży żadnych przeprowadzek.........

reklama
Hej dziewczyny!
Ja jestem mamą marcową 2006, zajrzałam na wasze "podwórko" i jestem w szoku - tyle bliźniaków macie!!! Super!!!
Gratuluję wszystkim mamusiom listopadowym, oby Wasze maluszki wspaniale się rozwijały w brzuszkach swoich mamuś i aby szczęśliwie przyszły na świat!!!

Do góry