reklama
kajunia
bliźniakowa mama :)
witaj Kajuniu :-):-)
jak sie czujesz kochana??
Lilka no właśnie dzisiaj bardzo dziwnie się czuję
mam dziwne parcie w kroku
maluchy strasznie kopią
i mam uczulenie JUŻ na całym ciele :-(Nie wiem jak wytrzymam do poniedziałkowej wizyty u gina
jeżeli coś się będzie działo podjadę na pogotowie :dull: tym bardziej, że nasz kościerski szpital zawiesił strajk
Kathhe witaj i zostań tym razem na dłużej

Women23 mi rowniez milo Cie poznac;-) postaram sie nadrobic w pisaniu na forum.
Jagoda_JJ z tym samoopalaczem tez slyszalam, nie wiem skad ludzie biora te glupoty
Ale dzis duszno, ciezko chodzic z brzuszkiem w lato. Moje malenstwo coraz wiecej i mocniej sie juz rusza, alez to fajne uczucie jak maz caluje brzuszek i w tym samym czasie dostaje w nos od dziecka;-)
Kajunia trzymaj sie i nie stresuj za duzo,najwazniejsze to myslec ze wszystko bedzie oki!trzymam kciuki
Jagoda_JJ z tym samoopalaczem tez slyszalam, nie wiem skad ludzie biora te glupoty

Ale dzis duszno, ciezko chodzic z brzuszkiem w lato. Moje malenstwo coraz wiecej i mocniej sie juz rusza, alez to fajne uczucie jak maz caluje brzuszek i w tym samym czasie dostaje w nos od dziecka;-)

Kajunia trzymaj sie i nie stresuj za duzo,najwazniejsze to myslec ze wszystko bedzie oki!trzymam kciuki
Witam się z wam dziewuszki! :-)
Dzisiaj mam dobry humorek, byłam u mojej babuszki. Tak bardzo się za mną stęskniła. Wiktorek nie chciał od niej wyjść ;-)
Biłam się na allegro o używaną nianię fisher price model z 2007 roku,
to jest ten link: FISHER PRICE ELEKTRONICZNA NIANIA 2007 Z LAMPKĄ (220580204) - Aukcje internetowe Allegro
właśnie dzisiaj przyszła i jestem bardzo zadowolona!
Słyszę miarowy oddech Wikunia, bez żadnych zgrzytów i pisków jak w poprzedniej niani philipsa. No i fajna cena, za tamtą nianię philipsa zapłaciłam 10 zł mniej a jest do bani!
witaj Liluniu kochana z powrotem!
Jak się cieszę że znów jesteś z nami!
Anineczko uwielbiam Cię za Twoj optymizm! Fajnie sobie radzisz tam w Irlandii!
Sabinko miłego pobytu w Spa resorcie ;-) ale Ci fajnie
Wiesz Women na środku brzuszka mamy taki mięsień, prosty brzucha. Dokładnie w środku znajduje się kresa czyli taka przerwa w tym mięśniu a pępek przebiega na drodze tej kresy. Powiększający się brzuszek powoduje wypchnięcie w obrębie pępka zawartości jamy brzusznej na zewnątrz. Wygląda na to, że skoro lekarz zignorował ten problem to prawdopodobnie masz lekką fizjologiczną przepuklinkę, czyli po prostu ten stan się cofnie po ciąży, bo to naturalne że niektórym z nas coś się tam wypycha i pobolewa. Natomiast gdyby faktycznie powstało poważne uwypuklenie jelit na zewnątrz co by było widoczne przez skórę brzuszka to na pewno lekarz wyjśniłby to szerzej i zapowiedział że czeka Cię operacyjne zlikwidowanie przepukliny (zakłada się taką siatkę pod skórą). Głowa do góry!
Witaj Katthe z powrotem na forum, już się o Ciebie martwiłam!
Ludzkie gadanie wpuszczaj jednym i wypuszczaj drugim uszkiem 

Ludzie naprawdę nie wiedzą jak pocieszyć ciężarną 
Pati jak tam spozytkowanie dzionka ;-)
Ladina a czemu wyjechałaś do Szwajcarii? :-)
kajuniu współczuję Ci tego uczulenia :-(
Larvuniu fajne obrazki
Zmykam na kolację! :-)
Dzisiaj mam dobry humorek, byłam u mojej babuszki. Tak bardzo się za mną stęskniła. Wiktorek nie chciał od niej wyjść ;-)
Biłam się na allegro o używaną nianię fisher price model z 2007 roku,
to jest ten link: FISHER PRICE ELEKTRONICZNA NIANIA 2007 Z LAMPKĄ (220580204) - Aukcje internetowe Allegro
właśnie dzisiaj przyszła i jestem bardzo zadowolona!
Słyszę miarowy oddech Wikunia, bez żadnych zgrzytów i pisków jak w poprzedniej niani philipsa. No i fajna cena, za tamtą nianię philipsa zapłaciłam 10 zł mniej a jest do bani!
witaj Liluniu kochana z powrotem!
Jak się cieszę że znów jesteś z nami!Anineczko uwielbiam Cię za Twoj optymizm! Fajnie sobie radzisz tam w Irlandii!
Sabinko miłego pobytu w Spa resorcie ;-) ale Ci fajnie

Misia kochana a co wiesz na temat przepukliny pępkowej.?Skąd sie ona bierze?Ten lekarz nic mi nie mówi,wspominał coś o powłokach brzusznych ze za szybko brzuch rośnie pępek wypycha,ale ja nie mam wcale duzego brzucha,wiec co bedzie za miesiąc?
Wiesz Women na środku brzuszka mamy taki mięsień, prosty brzucha. Dokładnie w środku znajduje się kresa czyli taka przerwa w tym mięśniu a pępek przebiega na drodze tej kresy. Powiększający się brzuszek powoduje wypchnięcie w obrębie pępka zawartości jamy brzusznej na zewnątrz. Wygląda na to, że skoro lekarz zignorował ten problem to prawdopodobnie masz lekką fizjologiczną przepuklinkę, czyli po prostu ten stan się cofnie po ciąży, bo to naturalne że niektórym z nas coś się tam wypycha i pobolewa. Natomiast gdyby faktycznie powstało poważne uwypuklenie jelit na zewnątrz co by było widoczne przez skórę brzuszka to na pewno lekarz wyjśniłby to szerzej i zapowiedział że czeka Cię operacyjne zlikwidowanie przepukliny (zakłada się taką siatkę pod skórą). Głowa do góry!
Witaj Katthe z powrotem na forum, już się o Ciebie martwiłam!
Ludzkie gadanie wpuszczaj jednym i wypuszczaj drugim uszkiem 

Ludzie naprawdę nie wiedzą jak pocieszyć ciężarną 
Pati jak tam spozytkowanie dzionka ;-)
Ladina a czemu wyjechałaś do Szwajcarii? :-)
kajuniu współczuję Ci tego uczulenia :-(
Larvuniu fajne obrazki

Zmykam na kolację! :-)
sylwia_27
mama listopadowa 2007
Czolem dziewczeta!!!!
Nadrobilam zaleglosci
uffffffff alescie sie rozpisaly
,hohoho.
Pogoda u mnie fatalna
,leje i leje,czasem az za bardzo jakby sie chmury oberwaly brrrrrrrr
.
Nic mi sie dzis nie chce,ale przaeszlam sama siebie obiadek na dwa dania zrobilam i pranie nastawilam i powiesilam.
A teraz nic nie bede robic tylko przed kompem siedziec:-).
Nadrobilam zaleglosci
uffffffff alescie sie rozpisaly
,hohoho.Pogoda u mnie fatalna
,leje i leje,czasem az za bardzo jakby sie chmury oberwaly brrrrrrrr
.Nic mi sie dzis nie chce,ale przaeszlam sama siebie obiadek na dwa dania zrobilam i pranie nastawilam i powiesilam.
A teraz nic nie bede robic tylko przed kompem siedziec:-).
Women nie przemeczaj sie,a wyniki to chyba nie sa az tak zle,ale zeby ci nie przepisali zelaza????Hmmmmmmmm.
Dbaj o siebie i odpocznij sobie <<co mozesz zrobic dzis zrub jutro>>:-).
Dbaj o siebie i odpocznij sobie <<co mozesz zrobic dzis zrub jutro>>:-).
Kajunia odpoczywaj kochana i nie stresuj sie.Nie zamartwiaj sie :-)
.
.Larvunia piekne te anoilki i kotki:-)
,cudooooowne
.
Nareszcie masz swoj zasluzony wypoczynek
,ale ci zazdroszcze.
,cudooooowne
.Nareszcie masz swoj zasluzony wypoczynek
,ale ci zazdroszcze.Kathhe milo Cie poznac
.

.Lilka doskonale cie rozumiem,ja juz na obczyznie ponad rok,a do dzis nie moge sie odnalezc
:-(.Gdyby nie moj maz napewno bym nie wytrzymala,chociaz nudno mi samej jak maz w pracy tylko internet mnie ratuje
.
:-(.Gdyby nie moj maz napewno bym nie wytrzymala,chociaz nudno mi samej jak maz w pracy tylko internet mnie ratuje
.reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Melduje sie.
Pozno bo pozno ale jestem.
Moje starsze dziecie zabkuje jeszcze i koszmarnie ida mu te zeby
Najpierw tydzien luznych kup,a od wczoraj goraczka i marudyzm totalny.
W nocy spalismy we trojke,ale co to za spanie.
Mlody o 4 nad ranem stwierdzil,ze juz sie wyspal i marudzil. Jesuuu
Dzis tez caly dzien marudyzmu.Brak apetytu i wieczne stekanie.
Biedny synus....
dlaczego swiadomie sie zdecydowalam na drugie dziecko

I a piac od nowa wszystko
Pozno bo pozno ale jestem.
Moje starsze dziecie zabkuje jeszcze i koszmarnie ida mu te zeby

Najpierw tydzien luznych kup,a od wczoraj goraczka i marudyzm totalny.
W nocy spalismy we trojke,ale co to za spanie.
Mlody o 4 nad ranem stwierdzil,ze juz sie wyspal i marudzil. Jesuuu
Dzis tez caly dzien marudyzmu.Brak apetytu i wieczne stekanie.
Biedny synus....
dlaczego swiadomie sie zdecydowalam na drugie dziecko

I a piac od nowa wszystko

Podziel się: