reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Kajunia
wiesz ja tez mam to parcie na pachwiny, strasznie mnie bola i moje maluchy tez sa glowkami w dol:dull: Mam nadzieje, ze jeszcze troche ponosimy te nasze lobuziaki;-) Dobrze, ze tym razem po ludzku Cie potraktowali i ze to uczulenie to nic groznego:-)

reklama
Women23 dlatego tak wazne jest zebys teraz juz zaczela dzialac w sprawie ojca Jordanka, wyciagnij sadownie tyle kasy od tego "psikutasa" ile sie da:tak::-D

Kajunia witaj dzielna kobieto!:blink:fajnie ze juz jestes;-)

Witam sie i ja i dolaczam do tych co je cisgnie w pachwinach! Hihi! Moj maluszek tez juz jest glowka do dolu i jest tak nisko ze lekarz nie mopgl wczoraj obejrzec jego buzki przez usg bo tak sie wcisnal gdzies miedzy moje gnaty! Colin wazy 1055g czyli jest mniejszy niz dwa babelki od Kajuni!!!!!

KAJUNIU buzka dla Ciebie i dla brzusia! Ty bidulko co ty musisz przechodzic!!! Ciesze sie ze wsyzstko wraca do normy i ze jeszcze ponosisz maluszki razem z nami!!!

PATI, przyjmij najlepsze zyczenia urodzinowe tez ode mnie!!! Duza buzka!!!

WOMEN, niech on sie tak nie wygraza bo jeszcze sie zdziwi!!! Ale perfidny czlowiek!!! Zaplaci jeszcze za swoje chamstwo! A to ze nie chce dac malutkiemu nazwiska to nawet dobrze, bo po co ma Ci sie kojarzyc z takim draniem!!!
Z etgo co piszesz to moze z jego ex zalozycie klub anty- cos tam (nie znam imienia)! Oj by sie zdziwil! A teraz poki co dzialaj sama i walcz o najlepsze dla Ciebie i dzieciatka!!!! W prokuraturze na pewno Ci pomoga!!!

Larvuniu mam nadziej eze niebawem ruszy cos z tym waszym kredytem!!!!

Buzki dla wszytskich!!!

Witam!
No troche zajelo mi przeczytanie wszystkiego co naskrobalyscie przez ten czas.Czytam was bardzo chetnie a malo pisze bo u mnie w sumie nic wielkiego sie nie dzieje.
Dziewczynki kopia jak szalone i w dzien i w nocy,czasami mnie budza.W piatek mam wizyte u gina wiec napisze wiecej.
Ladina
wyglada na to ze jeszcze moze byc u Ciebie Lilly?
Women
Masz racje!Nie daj sie temu gadowi!Wydus z niego co sie da!ZYcze powodzenia!
Kathhe
zdaje sie mamy termin porodu wyznaczony tego samego dnia?Tylko u mnie bedzie chyba szybciej bo blizniaki.
Pati
Najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe!!!
Kajunia
Ty to sie masz kobieto!Dobrze ze tym razem przyjeli cie bezproblemowo!Jestes dzielna mama!Podziwiam!
Larvunia
Tak to juz jest,niestety.Ciagle sie trzeba z czyms borykac.Trzymam kciukole za sprawy kredytowe!
Wszystkie mamy pozdrawiam serdecznie!!!

A gdzie sie nasza Misia podziewa???

Motylinek pewnie u ciebie bedzie szybciej:blink: po pierwsze blizniaki a po drugie ja mam przeczucie ze u mnie malenstwo sie wybierze nie wczesniej niz 20tego:-p
nie wiem czemu tak jakos mi sie wydaje:happy2:

reklama
Pati
dolaczam do zyczonek:-)
Spokojnej koncowki ciazy, latwego porodu i duzej pomocy od Twoich dwoch pozostalych mezczyzn:-)

Krecik
witaj w klubie bolacych pachwin;-)

Motylinek
A Ty gdzie sie ukrywasz;-)? Juz sie o Ciebie martwilam... No u mnie znowu na dwoje babka wrozyla, ale wydaje mi sie, ze beda jednak dwa chlopaki, bo moja ginekolog obstawia dziewczynke u tego malucha u ktorego w szpitalu widzialam wyraznie siusiaka.Wiec chyba nie bedzie Lilly , no chyba ze zrobimy jeszcze jedno podejscie, bo maz cos przebakuje;-) A u Ciebie jak dziewczyny sie sprawuja?
Wybralas wozek??

Do góry