reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

Cześć Mamuśki po długiej przerwie!!!
Długo się nie odzywałam,bo zajęta byłam co nie miara remontami w domu rodziców i teściów, ale na szczęście reszta już nie jest na mojej głowie.
Powiem tylko, umęczenie z tymi robotnikami- co ekipa to "lepsza":no:

Kajuniu, jeśli jako pierwsza masz się rozdwoić, to jeszcze trochę poczekaj, tak jak mówią dziewczyny chociaż do 36 tygodnia, wyśpij się w końcu dobrze!
Ladina, podziwiam Twoją zaborczość w walce z robalami,bo ja ich nienawidzę i gdyby u mnie coś takiego się zdarzyło, nie weszłabym do kuchni chyba przez tydzień :-D
Women, tak jak mówi Jagoda- też nie ufam jakoś małym kółkom. Również uważam, że Atlantic jest fajny. Przykładowa aukcja GONDOLA-SPACER BABY DREAMS ATLANTIC -SUPEROFERTA ! (224763808) - Aukcje internetowe Allegro
W sumie taki bardzo drogi to on nie jest, a wydaje się funkcjonalny.Oczywiście to tylko moja opinia.:-)
Larvunia dbaj o siebie, bo cukrzyca to nie przelewki, gdyż bardziej podatna jesteś na takie osłabienie. Mógł Ci spaść cukier w tym hipermarkecie, skoro długo nie jadłaś i to mogło być przyczyną omdlenia.Ale lepiej skonsultuj to z diabetologiem.
Ines sympatyczne buźki widzę na zdjęciach- widać że córcia to cała mamusia ;-)
Obiecuję, że swoje zamieszcze w galerii.
Pati, jakie wrażenia ma Samuelek z wyprawy, pewnie zachwycony, to przecież atrakcja zrówno dla dzieci jak i dorosłych:-D
Kathhe mój synuś też czasem coś wypnie po lewej stronie brzuszka, wiem że na razie ułożony jest miednicowo, ale trudno zgadnąć co to.:-)

reklama
No i jeszcze podzielę się moimi wrażeniami z usg. Otóż, Dzidziuś waży 1360 g, jest zdrowy, ułożony jest miednicowo i często czuję wyraźne kopniaki w okolicy pęcherza i kości łonowej-szczerze mówiąc przyjemniej było jak był ułożony główką w dół i wtedy mógł się wyżyć nóżkami na moim brzuchu:-)
Mam nadzieję, że do porodu zmieni pozycję na główkową, bo chciałbym urodzić naturalnie- ale, co będzie to będzie.

sylwia27 fajnie ze juz cos kupiliscie dla dzidzi, kazdy taki zakup to wielka radocha!:-D
pati26 dzis iestety nie udalo nam sie wybrac na next ale w tygodniu to nadrobimy!chyba ze maz mnie zaciagnie na Transformers:szok::-D:-D:-D
malinois fajnie ze z dzidzia wszystko ok, moja jest ulozona posladkowo wiec tez nie glowka do dolu, ale mysle ze w swoim czasie przyjma prawidlowa pozycje te nasze ruchliwe bobaski:-D;-)

witam wieczorowa pora;-)

Pati
szkoda, ze wczoraj nie wiedzialam , ze ten Next jest dobry. Pojechalismy wczoraj do kina, ale w koncu nic nie wybralismy, bo film na ktory ja mialam ochote lecial dopiero po 23:szok:, no i wlasnie zastanawialam sie nad tym z Nikolasem Cagem, ale czytajac opis filmu jakos sie zniechecilam:baffled:

Sylwia
jak tam skrecenie szafki;-)

malinos
witamy po przerwie! Maluch napewno jeszcze zmieni pozycje, wiec sie nie martw;-)
A z robalami walcze, bo kuzwa nic nie moge do kuchni wstawic, narazie trzymam wszystko w piwnicy:baffled:

kathhe
u mnie Transofmers od razu zostal zdyskwalifikowany;-) Moj maz nie jest wielkim kinomanem odrazu zasypia;-) wiec wybor filmu zawsze nalezy do mnie;-)

Jagoda
ja w weekendy tez nie gotuje:no:;-)

kathhe
u mnie Transofmers od razu zostal zdyskwalifikowany;-) Moj maz nie jest wielkim kinomanem odrazu zasypia;-) wiec wybor filmu zawsze nalezy do mnie;-)

hehe to fajnie masz, u nas prawie zawsze ja stawiam na swoim wiec maz juz sie buntuje ze tez chce miec cos do powiedzenia w naszym zwiazku:happy2: wiec czasem pozwalam mu wybrac film:-D ale przyznac trzeba ze mamy calkiem rozny gust jesli chodzi o filmy i to mnie najbardziej dobija kiedy siadamy przed tv i slysze "ooo kotek zostaw zostaw-leci batman na tvn" :p

dziewczyny przyszlam tylko powiedziec DOBRANOC :rofl2:
jutro ide do tego diebetyka, troszke sie boje tego co moze mi powiedziec, bo nie wiem co mnie czeka.

albo mam tylko takie wrazenie, albo mi sie tylko wydaje, ale misia cos coraz rzadziej sie udziela na forum. Larvunia do misi- hallo tu ziemia ;-):-)

jeszcze raz dobrej nocy kochane :****

Witam wieczorowa pora:tak:,szafka skrecona jest wieksza niz mi sie wydawalo:happy2:,mam w niej mnustwo miejsca,ze ho ho:rofl2:.
Jeszcze moje ciuchy sie w nim zmieszcza:-p.
Ale smierdzi nowoscia i wietrzyc ja musze:happy2:,jutro ja przetre sciereczka i spreyem do mebli,zeby troszke zapach zmienic.
Kajunia , Larvunia jak wasze zdrowie:-)??
Women mi sie ten wuzek nie bardzo podoba:sorry2:,ale to twoj wybor,nie mam jakos zaufania do malych kolek z przodu,sa takie jakies niepewne:no:.
Pozdrawiam wszystkie mamy i zycze milej nocy,poglaskajcie brzuszki na dobranoc:happy2::-p.

albo mam tylko takie wrazenie, albo mi sie tylko wydaje, ale misia cos coraz rzadziej sie udziela na forum. Larvunia do misi- hallo tu ziemia ;-):-)
jeszcze raz dobrej nocy kochane :****
dobrej nocy Kochana ;-):-)
jeśli chodzi o misie to na weekend wyjechała na szkolenie :tak:
napewno jak wróci to się odezwie:-)

sylwia_27...gratuluje zakupu szafki:tak:
Ty równiż pogłaskaj brzuszek i spokojnej nocki:-)

No własnie ja szukam ładnego i funkcjonalnego ale przede wszystkim nie drogiego a takiej sytuacji jakiej jestem równiez mnie nie stać na wózek za 2000-3000tys niestety.A TAKO jest bardzo fajne tyle ze bardzo ciezkie i bardzo trudno go sie chowa do bagażnika i to mnie zniechęca,kumpela ma tako i mówi ze 2 raz by nie kupiła.Kurcze to jaki wózek kupic.:confused::confused:Czasu nie wiele zostało.

helo

Women my mielismy TAKO dla Milenki i wozek jest super,ma duzo bajerow,cena ok,mimo duzej wagi nie wyglada na czołga
ale...jego rozmiar jest duzy i my mielismy duzy bagaznik ale wejscie do niego waskie i musielismy wozek wciskac

osobiscie mam miłe wspomnienia z wozeczkiem i czasami sobie mysle czy by go nie kupic ale....

to prawda ze dobre wozki sa drogie ..niestety
nam TAKO posłuzyl przez rok a potem kupilismy super spacerowke Baby Design za 400zł i było ok
moze w Twojej sytuacji takie rozwiazanie byłoby dobre??:confused:
dzieci rodzimy na zime to na lato juz spokojnie w spacerowce bedzie mogło jechac i do bagaznika spokojnie schowasz ;-)

a tu troszke wózka :-)

ogolnie mam dobre z nim wpsomnienia :-)

reklama
Do góry