Margolis
Wrześniowe mamy'06
Może kogoś zainteresuje
Super zestaw Avent! Gigant! (246253910) - Aukcje internetowe Allegro
Super zestaw Avent! Gigant! (246253910) - Aukcje internetowe Allegro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lilka jak ty taka wypachniała pojedziesz do faceta to kurde:-) heheh mieszkanie od dzis będziecie mieć;-)

kochana jestesHejooo :-)
Kajunia w tym tygodniu wychodzi do domku
a ja mam wielką ochotę na grochówkę![]()
o jak fajnie ze kajunia wychodzi
misia hehe grochowkanarobilas mi ochoty
![]()
Lilka współczuję sytuacji z mieszkaniem. Facet totalnie porypany... Macie wprawdzie niewiele czasu na szukanie, ale trzymam kciuki, że wszystko się super ułoży i znajdziecie super chatkę. Będzie dobrze. Głowa do góry.
A ja wczoraj byłam u lekarza... wszytsko jest super. Mała nigdzie się nie pcha, chyba tylko do gardła. Waży niecałe 2 kg i ma włosy na głowie :-)
Co do zzo, u nas też tego nie ma. Mogę mieć takie znieczulenie, jeżeli znajdę sobie anestezjologa, który będzie ze mną siedział podczas porodu i mnie pilnował, a tak mogę sobie tylko pomarzyć.
...grochowka.... hmm.... :-) .... chyba bede tez dzis robic grochoweczke![]()

ale głodna jestem i cos bede kombinowac....

bo schizuje o małą
szczegolnie ta góra prasowania 

A wiec kochane,wróciłam ze szpitala
Maleńki zdrowy jak ryba,kanały i wszytskie przepływy sa w normie,obrzęk minimalny w opłucnej sie utrzymuje 2mm ale pni dr byłam bardzo zadowlona z wyników takze jestem szczesliwa.Nie ma zadnej nie wydolności serduszka,puka sobie tak jak powinno.Pani dr powiedziała ze Jordanek ułożył sie juz główką w dól ze ma bardzo mało miejsca i moge sie spodziewać wczesniejszego porodu.Takze jestem bardzo szcześliwa.
jak ja bym chciala juz urodzic;-)tylko zeby z mala bylo wszystko ok oczywiscie
jeszcze nie raz zapragniecie żeby nasze potomstwo znalazło się choć na chwilę z powrotem w brzuszku, wiem co mówię
;-):-)
:-)

oj cos czuje ze masz racjeKathhe hehe, niech malutka urodzi się w odpowiednim dla niej czasie, chyba warto się dla takiego cudu jeszcze pomęczyc co? ;-)
Ja wiem, wszystkie już bymy chciały się pozbyć tych ciężkich brzuszków, no ale potem będzie nam ich brakować także póki co, cieszmy się kopniaczkamijeszcze nie raz zapragniecie żeby nasze potomstwo znalazło się choć na chwilę z powrotem w brzuszku, wiem co mówię
;-):-)