reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

reklama
Lilka jak ty taka wypachniała pojedziesz do faceta to kurde:-) heheh mieszkanie od dzis będziecie mieć;-)

Sabinko :-D:-D:-D:-D kochana jestes
Hejooo :-)

Kajunia w tym tygodniu wychodzi do domku :tak:

a ja mam wielką ochotę na grochówkę :laugh2:

oo Kajunia do domku? pewnie sie bardzo cieszy :-)
mam nadzieje ze zajrzy do nas na chwileczke

o jak fajnie ze kajunia wychodzi:tak:
misia hehe grochowka:-p narobilas mi ochoty:laugh2:

Lilka współczuję sytuacji z mieszkaniem. Facet totalnie porypany... Macie wprawdzie niewiele czasu na szukanie, ale trzymam kciuki, że wszystko się super ułoży i znajdziecie super chatkę. Będzie dobrze. Głowa do góry.

A ja wczoraj byłam u lekarza... wszytsko jest super. Mała nigdzie się nie pcha, chyba tylko do gardła. Waży niecałe 2 kg i ma włosy na głowie :-)

Co do zzo, u nas też tego nie ma. Mogę mieć takie znieczulenie, jeżeli znajdę sobie anestezjologa, który będzie ze mną siedział podczas porodu i mnie pilnował, a tak mogę sobie tylko pomarzyć.

...grochowka.... hmm.... :-) .... chyba bede tez dzis robic grochoweczke :-D

no prosze ile mamy tu grochówkowych dziewczyn :-)
ja sie wyłamuje bo nie lubie tej zupy :cool2:
za to mam pusto w lodowce i mam dzisiejszy obiad z głowy hehee:cool2: ale głodna jestem i cos bede kombinowac....

Bira super ze z malutka wszystko dobrze :-) włosy na głwoie widziałas?? to chyba usg 3d było co??

a z mieszkaniem to hę moze szczescie sie do nas usmiechnie?? :confused::sorry2:
Karol dzwonił nie dawno ze w pracy jeden znajomy ma kolege co ma mieszkanie 70m kw. do wynajecia.....i dzis da nam znac czy to aktulane....ale by było super.....

powoli by sie sytuacja zaczeła normowac ...np. nasz tłumacz jutro wysyła nam dokumenty i jak dojda to lecimy na policje o to pozwolenie dla mnie i Mili
jejku.....nie moge sie doczekac :sorry2: bo schizuje o małą
tak mi uciska ze sie boje czy nie ebdzie chciała wczesniej sie wykluc :sorry2:

no wykąpane jestesmy,teraz porzadek by trzeba było zrobic w domku :-p szczegolnie ta góra prasowania :baffled:

oddalam sie wiec na jakis czas ;-):-)

witajcie moje kochane listopadóweczki:-)
znowu jestem w sieci:tak::tak::tak::-D
mam nadzieję że tym razem juz nic nie sknocą i net będzie działał bez zastrzeżeń:angry:

teraz lece Samuelowi obiad robic i zaraz potem zabieram się za nadrabianie zaległości:cool2:

A wiec kochane,wróciłam ze szpitala
Maleńki zdrowy jak ryba,kanały i wszytskie przepływy sa w normie,obrzęk minimalny w opłucnej sie utrzymuje 2mm ale pni dr byłam bardzo zadowlona z wyników takze jestem szczesliwa.Nie ma zadnej nie wydolności serduszka,puka sobie tak jak powinno.Pani dr powiedziała ze Jordanek ułożył sie juz główką w dól ze ma bardzo mało miejsca i moge sie spodziewać wczesniejszego porodu.Takze jestem bardzo szcześliwa.

A wiec kochane,wróciłam ze szpitala
Maleńki zdrowy jak ryba,kanały i wszytskie przepływy sa w normie,obrzęk minimalny w opłucnej sie utrzymuje 2mm ale pni dr byłam bardzo zadowlona z wyników takze jestem szczesliwa.Nie ma zadnej nie wydolności serduszka,puka sobie tak jak powinno.Pani dr powiedziała ze Jordanek ułożył sie juz główką w dól ze ma bardzo mało miejsca i moge sie spodziewać wczesniejszego porodu.Takze jestem bardzo szcześliwa.

women to super!ale fajnie masz ze ulozyl sie juz glowka w dol:tak: jak ja bym chciala juz urodzic;-)tylko zeby z mala bylo wszystko ok oczywiscie:tak:

Women super że synuś zdrowy! A lekarz w przybliżeniu powiedział za ile może się Jordanek urodzić?

Witaj Pati! :-)

Kathhe hehe, niech malutka urodzi się w odpowiednim dla niej czasie, chyba warto się dla takiego cudu jeszcze pomęczyc co? ;-)

Ja wiem, wszystkie już bymy chciały się pozbyć tych ciężkich brzuszków, no ale potem będzie nam ich brakować także póki co, cieszmy się kopniaczkami :laugh2: jeszcze nie raz zapragniecie żeby nasze potomstwo znalazło się choć na chwilę z powrotem w brzuszku, wiem co mówię :-p;-):-)

bira niesamowite! włoski na usg było widać :szok::-):confused:

idę kąpać młodego :cool2:

Kathhe hehe, niech malutka urodzi się w odpowiednim dla niej czasie, chyba warto się dla takiego cudu jeszcze pomęczyc co? ;-)

Ja wiem, wszystkie już bymy chciały się pozbyć tych ciężkich brzuszków, no ale potem będzie nam ich brakować także póki co, cieszmy się kopniaczkami :laugh2: jeszcze nie raz zapragniecie żeby nasze potomstwo znalazło się choć na chwilę z powrotem w brzuszku, wiem co mówię :-p;-):-)
oj cos czuje ze masz racje:tak:

reklama
witajcie mamusie
wlasnie wrocilismy z malego wypadu w gory
wlasnie sobie poczytalam co u was
i widze ze duzo sie dzialo

Gratulacje dla pierwszych listopadowych maluchow

jutro popisze wiecej ..... na razie ide spac
dobranoc :tak::tak:

Do góry