reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Nie czytajac niestety co u was donosze ze Marthusia (niektore wiedza ktora) , urodzila 16.11 zdrowego bobaska! Nad imieniem sie jeszcze glowi bo miala byc dziewczynka a wyskoczyl chlopczyk!!!!!!! Pozdrowionka!!!!

reklama
Witam się z rana w miarę wyspana :-)
Ladina, Lilka
dziękuję za odzew i rady dot. zwiększenia laktacji.Ja myślałam, że jedna pierś wystarczy do karmienia, bo do tej pory tak było, piersi były b.pełne aż z nich kapało, od kilku dni to się zmieniło. :sorry2:Herbatkę mlekopędną piję, kawy zbożowej nie próbowałam:-):-):-) czas zacząć.No nic zobaczymy co będzie dalej.

Lilka budzenie co 1,5-2 godz jest strasznie męczące, wiem coś o tym, choć nie zdarza się to nagminnie, zazwyczaj maluch śpi około 3 godz., choć coraz częściej zdarza mu się 4-ro godzinna przerwa ;-)

witam wszsytkie mamusie

ja nadal 2 w 1 i nic sie nie zapowiada jak narazie by cos sie zmienilo :-( jedyne w tym pocieszajace jest ze bede miala strzelca :-) (nie wiem jak wy, ale ja wierze w horoskopy, choc nie jestem maniaczka) i skorpiony podobno maja niezly charakterek, niektorym mamusia z tego co czytam to juz sie objawia :-p
mam jeszcze 2 dni, zobaczymy, jak nie to 3 dnia po terminie mam wizyte u poloznej :dry:

wczoraj byl nas odwiedzic przyjaciel z rodzinka i szczeniakiem, boziu jaki kochany ten piesek i wyobrazcie sobie ze zasnal mi na rekach jak dzidzia :-D troche mnie pozniej kregoslup bolal i reka od trzymania, bo juz 6 kg wazy i tak sobie o was pomyslalam jak niektore caly dzien musza nosic na rekach swoje pociechy, to nic jak tylko podziwiac !!

ja mam juz jednego strzelca teraz mala skorpion no i tata tez skorpion :-p

jolie nie martw sie na zapas
wsystko to kwestia ulozenia sobie jakiegos planu, na poczatku moze bedzie maly chaos ale nie masz sie co glowic
sniadania zjesz uwierz a co do obiadow tez dasz rade :tak:
mozna sobie pomrozic gotowe jedzonko i juz
albo zamawiac jakies domowe obiadki
moze maz cos popichci?
ja albo cos zamawiam albo jak moj luby ma czas przynosi mi obiadki z baru mlecznego obok- pychota

bedzie dobrze ;-)

czesc
ja od 7,00 lekarzach z malym biegam.... wczoraj byla pierwszy raz polozna i powiedziala zeby podejsc do lekarza bo maly ma krostki na pupie dziwne, niby grzybicze po antybiotykach ktore dostawal w szpitalu. Dostalimy masci...
przy okazji pani zbadala bo mezus zaczol mi wkrecac ze maly chory jest bo kicha.... doktorowa zbadala i zdrowiutki :tak::-D

no to pora na sniadanko :happy2:...... wstawiam wode, sabina Ty kochana juz po kawce??

No to dobrze, że mały zdrowy, życzę, żeby krostki szybko zniknęły.

Lilka widać Hania wyczuła, że jednak z mamą to nie ma żartów :tak:

Kreciku witaj, co u Ciebie, jak sobie radzisz z chłopcami?

Marthusia gratuluję, urodził się mały figlarz ;-)

Wisienka ja myślałam, że Ty już powoli zmierzasz na porodówkę. Nie kryję, że miło mi, że jeszcze jesteś ze mną :tak:;-) A horoskopy, mnie to zupełnie nie interesuje.

Sugar nad opcją obiadów przynoszonych też się zastanawialiśmy, bo mąż właśnie jada "na mieście"- jak chodzi do pracy. W sumie to się nie martwię, tylko bardziej rozmyślam, jak się ma jeszcze dużo czasu, to się myśli o różnych rzeczach ;-)

Wczoraj mąż skręcił kołyskę, ale mi się podoba, mimo, że jeszcze stoi "goła".

reklama
Do góry