reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Witam Kochane:-)

...u nas wir jak kazdego dnia, a moze i wiekszy:shocked2::shocked2:
rano po 8.30 pojechalismy z mezulkiem do Wroclawia (120km) po stol z krzeslami - znalezlismy oferte jakiej szukalismy, wreszcie:-p:-p Z Oskarkiem zostala moja mama, zostawilismy jedzonko - jakos dala rade, choc balam sie jak to bedzie, bo moj synus to tylko cyca chce... ale jak zglodnial to zjadl 150ml (na dwa razy)...:-D:-D:-D
wrocilismy k.13.30, mezus pojechal do firmy, a ja jestem z synkiem... spacerek mial byc dzis po raz pierwszy, ale przez wyprawe do Wrocka nie wyszlo, mama tylko go powerandowala:-:)-(

ja karmilam mego glodomora od 13.30 do prawie 15tej... teraz spatunia, ale kto wie kiedy sie obudzi na amciu:-D:-D

a ja biegusiem wypelnilam deklaracje do ZUSu, poprasowalam ciuszki (do kiedy sie prasuje...?), pocwiczylam kwadrans brzuszki:-p:-p:-p i zagladam do Was:-):-):-)

Jolie, pytalas o polozna, nie bylo jej ze mna. Odmowilismy, bo uznalam, ze nie ma sensu. Ciecie trwa kilka minut i tak naprawde nie potrzebowalam prywatnej poloznej, w cieciu lepiej jak ma sie znajomego lekarza... A polozna i koszt 400zl sobie odpuscilismy.
Lekarz do ktorego teraz smigam i ktory robil mi cc to Kunkiewicz, uwazam ze jest extra (choc slyszalam rozne opinie, jak o kazdym lekarzu). Co do Kassolikowej, to ja osobiscie nie lubie tej baby - nawet troche jej wygarnelam w szpitalu (wtedy, gdy bylam 2 dni i wyszlam na wlasne zadanie).

Pozdrawiam wszystkie mamcie te 2w1 i juz rozdwojone:tak::tak::tak:

reklama
ja chce juz rodzic............od dwoch dni mnie kregoslup boli ze nie wiem co, a wczesniej nigdy :no: nie mam jeszcze dzidzi a i tak chodze niewyspana :-(

mam pytanko. bardziej bola skurcze te co sa co 2-3 min czy parte?

Sabinka to ty chyba jakies szczescie miasz, skurcze cie nie bolaly, nie pocieta, dziecko jak aniolek grzecznie spi :-) tylko pozazdroscic ci moga inne mamuski :tak:

ja mam wlasnie pierwszy raz skurcze w okolicy kosci ogonowej, jakby mi ktos igle wbijal, ze przez sekunde to mam wrazenie jakbym tracila czucie w prawej nodze, ale nie sa regularne, raz 10, raz 8 min wiec to na pewno jeszcze nie to. Pozatym tu to mam sie zglosic do szpitala jak mi wody odejda i bede miec skurcze co 2 -3 min. co podobno u pierworodek trwa ok 12 h po odejsciu wod, wiec jeszcze troche was pomecze :-p :-)

Wisienka:-) położna mnie ciagle pytała czy mam bóle krzyżowe jak rodziła:-) a ja ciagle jej mówiłam że nie:-)
aż w końcu zapytałam jak mają wyglądac te bóle krzyżowe to się smiać ze mnie zaczęła:-)
heh

Widzisz kurcze Wisienka:-) Sugar inaczej miała niż ja:-)
ja ZZO nie miałam bo mnie nie bolało kurde :-) ale przygotowani byli :-)
heheh a jak już rodziłąm to wiedziałam że za późno:-)

reklama
Do góry