jolie
Tymkowa mama
Też tak myślę, ale nasza babcia raczej małego nie zobaczy, bo Ona mieszka pod Warszawą a my w Jeleniej i raczej się nie wybierzemy w taką podróż. Zostają zdjęcia. Bardzo bym chciała, żeby chociaż tak mogła zobaczyć prawnuka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sugar to pewnie jako fotograf znasz innych fotografów? Kojarzysz może Tomasza Kempę?

nawet powiedzial ze jest bardziej zadowlony niz jak u naszej rodzinnej fryzjerki jak byl
takze uroslam heheee
Hej dziewczyny
U mnie znowu w nocy jakos kiepsko,nie moge sie przestawic na taki budzenie sie dokarmianie przebiranie lulanie.Musze małego dkoarmiac mlekiem modyfikowanym bo sie nie najda i mam lekkiego doła z tego powodu.2 butelki dziennie po 90 ml musze mu dac dodatkowo,a potrafi 1.5 wisiec na cyckach.
women kochana czym Ty sie dolujesz???
2 flaszki dziennie to naprawde nieduzo, poza tym ja np mojego malego karmilam butla TYLKO odkad skonczyl miesiac i tez mialam jakies glupie doly i wyrzuty ale na szczescie moja mama i moj m szybko mnie z nich wyleczyli
ja bylam hepi i maly byl hepi i to bylo najwazniejsze
teraz jest tendencja rzucania gromami na matki karmiace butla i wszem i wobec tylko cycek
ale spoko luz
w koncu cale nasze pokolenie butelkowe a jakie jestesmy piekne i zdrowe!!!
uszy do gory
moja tez dostaje 1-2 butle modyfikowanego jak np gdzies wychodze, nie zdaze zostawic swojego czy po prostu nie mam sily
i wszyscy sa szczesliwi!!!
jestes najlepsza mama dla swojego malego!!

a wyglada juz jak przecinek-ostatnio spala w nocy az 1 godzine a rano do pracy,druga co karmila syna 2 lata i maly tez ciagle chory...takze nie ma reguly,i akcje ze piers the best jakos mnie nie biorą

Jolie może ona czeka tylko na prawnuka, by móc spokojnie odejść? Ja tak pomyslałam, babcia K. zobaczyła Igora po raz pierwszy a w kilka godzin później umarła :-(