Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ze nie mam porzadku jakiego bym chciala
i teraz mała na noc butle dostala bo az sie boje czy nie dostanie pierwszej kolki po takiej uroczystosci 

sugar...widziałam dzisiaj Twojego męża w dzien dobry tvn![]()
czesc mamuski!!!!
sabina zyje kochanaPoprostu ucze sie "normalnego" funkcjonowania z maluszkiem. Nie jest latwo... Duzo czasu spedzam przy Marcelku a jak spi to zajmuje sie sprzataniem, czy gotowaniem albo spie. Ogolnie jestem przeszczesliwa mamusia, pelna radosci i spelnienia... tylko brak mi czasu dla siebie troszke. Jeszcze troche i bede spowrotem z Wami kochane, dajcie mi troszke jeszcze czasu ;-)
![]()
Kochane pamietajcie, ze mysle o Was i nie raz chcialabym zajrzec do Was, ale czasu brak.
pozdrawiam goraco Was wszystkie!!! Buzka!

:-):-)

Dziekuje Wam za wyrozumialosc
...jest coraz lepiej :-) Juz zaczelam od wczoraj znowu malowac oko
Nie maluje sie mocno czy duzo ale rzesy lubie miec podmalowane ;-) Nawet w pizamce juz nie biegam po mieszkanku hi hi hi... Jednym slowem zaczynam dawac rade :-)

-bo jak moj M posprzata to wiadomo jak to facet,byle dla oka w miare dobrze bylo,a juz bym chciala sie uwinac ze wszystkim takze cie rozumiem