Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

kochanie jest dobra herbatka Hipp dla karmiącychco zwiększa produkcje pokarmu,bo moj mały mam wrazenie ze sie nie najada.
:-)

mi odszedl we wtorek a w niedziele urodzilam;-)trzymam kciuki zebys jak najszybciej tulila malenstwo
jestem wykonczona, mala prawie non stop plakala, jak nie cyc to kupa jak nie kupa to pozycja nie taka do noszenia, chyba brzuszek ja bolal, miala 10-15 minutowe drzemki a tak beczala caly czas a ja z nia bo maz mial zjazd na uczelni wiec bylysmy same, mam nadzieje ze jak zaraz wroci to zajmie sie mala i dadza mi sie wyspac:-( juz nie wiem co bardziej mi sie chce czy spac czy jesc, nie wspomne o checi umycia sie czy pojscia do toalety

Poprostu ucze sie "normalnego" funkcjonowania z maluszkiem. Nie jest latwo... Duzo czasu spedzam przy Marcelku a jak spi to zajmuje sie sprzataniem, czy gotowaniem albo spie. Ogolnie jestem przeszczesliwa mamusia, pelna radosci i spelnienia... tylko brak mi czasu dla siebie troszke. Jeszcze troche i bede spowrotem z Wami kochane, dajcie mi troszke jeszcze czasu ;-)
bylam dzis na miescie i zostawilam tel. w domu to moja siostra zaczela wariowac, myslala ze juz rodze 

kochanie jest dobra herbatka Hipp dla karmiących
ma zestaw ziół zwiększających laktacje
a poza tym napewno się najada
moze częściej domagać się piersi to normalne
już zaraz sie wszystko unormuje i piersi będą produkowały tyle mleczka ile trzeba:-)
o jaki wykład mondraliński dałam
sugar...widziałam dzisiaj Twojego męża w dzien dobry tvn![]()