sugarspunsister
matka polka superstar
agnieszka mowilysmy o ulewaniu :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
.
tylko piszę co u nas:

. Tfu, tfu, co by nie zapeszyć :-). Mojej się co rusz coś przypałęta niestety, najpierw kolki, potem bóle z powodu wit. K, dziś też ma jakiś taki niespokojny dzień... Takie uroki ;-). Do 3 miesiąca ma podobno przejść, potem nas czeka... ząbkowanie
.

no nie wiem co jej sie stalo , az mialam wyrzuty sumienia ze jej nie dobudzilam na karmienie bo tak mowia ze nie przekrazcac 4,5 godziny
. Wlasnie wy dobudzacie dzieci na karmienie czy same zaczynaja sie domagac np placzem?? bo juz nie wiem co robic jak spi a jest pora jedzenia np teraz jadla o 18 i juz powinna zjesc znowu ale spi twardo, nawet jej oczka przemylam i buzke na spiaco i nic ja nie wybudzilo
ide czytac dalej co u wasWlasnie wy dobudzacie dzieci na karmienie czy same zaczynaja sie domagac np placzem??
i nie wiem co robic.