reklama
jolie
Tymkowa mama
Witam i ja z bólem dziury po zębie :-( niestety miałam dwa wyjścia do wyboru: wyrwanie zęba albo zostawienie go i męka z bólem, i po kilku dniach powrót do gabinetu na wyrwanie, a że poród w każdej chwili, to wolałam go nie przeżywać z bólem zęba.
Women bardzo się cieszę, że Twoja rana się goi. A rączka Doriana śliczna.
Idę dalej leżeć w łóżku i czytać.
Pozdrawiam Was mamy.
dzien dobry
ja po odwiedzinach u babci,mały przespał całe wiec nawet nie wie chyba ze gdzies była na chwile otworzyl tylko oko,podobnie jak u Pati na zakupach.
Ja kochane jestem dzis zupelnie inna osobą,po wczorajszej wizycie w szpitalu i wiadmomosciach ze rana juz bedzie sie goić.Jestem bardzo szczesliwa.
Ja dzis równiez wypial pierwsza kawe rozpuszczalną ale mialam obawy,bo na codzien pije inke.
Dzis Dorian miał debiut w gazecie wyborczej.
Women bardzo się cieszę, że Twoja rana się goi. A rączka Doriana śliczna.
Idę dalej leżeć w łóżku i czytać.
Pozdrawiam Was mamy.
malinois
Fanka BB :)
zadziwiające jest to, że szczególnie noworodki płci męskiej tak się wkurzają najczęściej, dziecko sprawia wrażenie jakby zapomniało z głodu jak ssaćeh ci faceci...
;-)
Oj, jak ja znam ten ból, mój mały też zapomniał jak ssać trwało to półtora dnia, płacz, ból, nerwy jego i moje, skończyło się podaniem butli podobnie jak u larvuni, aż tu pewnej nocy przypomniało się dzieciaczkowi i było błogo

Women rączka prześliczna, choć ja podobnie jak Agnieszka mam fioła na punkcie stópek, które tak wypychały brzuszek w ciąży :-)
Waszka, mój też jest przeterminowany ;-) i skórka łuszczyłą mu się na czółku, ale kupiliśmy krem oilatum i jest znacznie lepiej.Poza tym po kąpieli w oilatum stosowaliśmy jeszcze oliwkę, teraz przeszliśmy na żel do kąpieli Nivea plus oliwka plus na twarz powyższy krem.
czesc niedzielnie :-)
women raczka przesliczna!!!!! ...dobrze ze przypomnialas.. tez mojemu musze zorbic foteczke raczki i nozki
pati witam
a gdzie sabina ??? 

sugar dziwne....., moj szkrabik dzis w nocy wyjatkowo grzecznie ssal cycucha, bez zadnych scen i placzu
....nakladki czekaly w pogotowiu a tu nic
Zobaczymy kolejna noc 

dzis rano pierwszy raz mojemu sie ulalo z buzialka. Zawsze bylo jedzonkio, odbicie i bylo oki. A dzis zjadl, odbilo sie i nawe sie ulalo!
To nasz pierwszy raz
Mezulek ma koszule do prania.... he he he. Kurde dlaczego malym sie ulewa
, przeciez mu sie odbilo....
milej niedzieli kochane!!!
women raczka przesliczna!!!!! ...dobrze ze przypomnialas.. tez mojemu musze zorbic foteczke raczki i nozki

pati witam

sugar dziwne....., moj szkrabik dzis w nocy wyjatkowo grzecznie ssal cycucha, bez zadnych scen i placzu

dzis rano pierwszy raz mojemu sie ulalo z buzialka. Zawsze bylo jedzonkio, odbicie i bylo oki. A dzis zjadl, odbilo sie i nawe sie ulalo!

milej niedzieli kochane!!!
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dzień doberek:-)
Larvuniu idę na kaweczke:-) w kościele byłam:-) potem przyjechał tata i tak mi zeszło:-) hehe
co do ulewania do mojemu niestety sie często ulewa buuu....zawsze sie mu pienie odbije no i co z tego:-) chyba lubi żeby mama często ubranka zmieniała:-)
Joli bidulka z tym zabkiem jesteś:-(
buziak :-)
mały się budzi:-)
Larvuniu idę na kaweczke:-) w kościele byłam:-) potem przyjechał tata i tak mi zeszło:-) hehe
co do ulewania do mojemu niestety sie często ulewa buuu....zawsze sie mu pienie odbije no i co z tego:-) chyba lubi żeby mama często ubranka zmieniała:-)
Joli bidulka z tym zabkiem jesteś:-(
buziak :-)
mały się budzi:-)
waszka
Listopadowe mamy'07 Waszka
Witam w niedzielny poranek, no dobra południe

Nockę mieliśmy w miarę spokojna, nie było kolki
. Ale mały nie śpi dzis od 7
. Wysłałam go na spacerek z babcią, mam nadzieje poskutkuje zdrowym snem. \nie lubię jak tak nie śpi całymi rankami, bo później jest taki zmęczony, że sam nie wie czego chce i marudzi- porażka:-(.
Jutro trzy tygodnie, nie mogę się nadziwic jak ten czas szybko leci, pżecież to niedawno ze szpitala wyszło
. A tyje w zawrotnym tempie, codziennie rano wydaje mi się, że jest grubszy i grubszy..
women Właśnie uswiadomiłaś mi, że ja też nie mam takich zdjęc, a przecież mój maż jest fotografem z zamiłowania
. Fakt, że pracuje dużo, ale tak dzidzie zaniedbywac??
women

Nockę mieliśmy w miarę spokojna, nie było kolki

Jutro trzy tygodnie, nie mogę się nadziwic jak ten czas szybko leci, pżecież to niedawno ze szpitala wyszło

women Właśnie uswiadomiłaś mi, że ja też nie mam takich zdjęc, a przecież mój maż jest fotografem z zamiłowania

women
reklama
waszka
Listopadowe mamy'07 Waszka
larvunia mojemu sie na poczatku nie ulewało, bo ładnie powoli jadł, odbijało sie i to wszystko, ale teraz polyka ogromne ilości za jednym połknięciem, nic dziwnego, że połowę później z siebie wyrzuca
niech się ulewa, na zdrowie!

Podziel się: