reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

reklama
Cześć laski

Wszyskiego nowego w nowym roku:-)

My niedawno wróciliśmy ze zlociku. Jestem padnięta... baowaiśmy od soboty:-);-) Mała na szczęście była bardzo grzeczna, więc daliśmy radę trochę się zabawić.
Jutro postram się wkleić jakieś zdjecie:-)

helo

my balowalismy do 3
a lezakowalam dzis do 19:-p

sugar ty to jestes wyluzowana mamcia-dzieci do dziadkow i w tango:-)jejku jak ja bym tak chciala:-) niestety jestem wiecznie bojaca sie mama wiec nie predko to nastapi:zawstydzona/y:

Kathhe,zaklad ze przy drugim bobo bedziesz tez wyluzowana :-D
ja przy pierwszym mialam jak ty ;-):tak:

Women a z toba sie zaloze ze twoj maly nie ma skazy bialkowej ;-)
mojej kolezance lekarka tez postawila taka diagnoze i jak ona policzyla ile jej corka pije to wypijalaby jej 600zł,a ona samotna i miala z alimentami 900zl:dry:
wiec olala i podawala dalej to mleko co wczesniej i to cos co miala jej mala samo przeszlo i jak sie okazalo to nie skaza byla...
tagze jak Sugar radze obserwacje i dermatologa jak juz
:happy2:

ide poczytac co u was ;-)

co do zabkow to zdarza sie ze dzieci rodza sie z zabkiem :tak:

moja Milena miala tez 3 miechy jak sie zaczelo ''swedzenie dziaselek'':happy2:

ok znikam bo male mi nie spia :-)
dobranoc i jeszcze raz szczesliwego nowego roku

ja dzis usiade i pomysle nad postanowieniami
a wy macie juz jakies??:-)

czekam az Hania zasnie bo szaleje...no juz cicho lezy pfu pfu..

wy tu tak o tych zabkach piszecie ...a ja matka doswiadczona i nie skumalam
dopiero niedawno (z 2h temu) kapnelismy sie ze u naszej Hanulki sie juz zaczyna....:sorry2:

dwie ostatnie noce mi chwilami tak plakala ze nie wiedzialam o co chodzi...
a od dzisiaj pozna wieczora sie zaczelo mega slinienie,wypluwanie smoczka i wkladanie...piąstki bo wieksza i widocznie wieksza ulge daje
ogolnie ejstem w :szok::szok: ze tak wczesnie
u Mili zaczelo sie w 3 miesiacu...hmm w sumie Hania ma juz prawie 2...

ale jazda

znowu placze :sorry2:

papaa

czesc

...ja od 5.00 walcze z kolkami u malego :-( mam dosc :no: Zasnie na 5 min i budzi sie z wielkim placzem ..............
znowu ryczy....paaa

reklama
a mnie szlag trafia...od rana wisze na tefelonie i prubuje sie dodzownic do specjalistow i albo termin juz na luty...a kazali dzwonic w styczniu:wściekła/y: albo nikt nie odbiera na badanie słuchu...a jak tam mi przywala termin to kogos rozniose:wściekła/y:

Do góry