wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Wszystkiego Najlepszego dla
Hanusi i Marcelka !!!!!!
Hanusi i Marcelka !!!!!!
My dzisiaj rowniez bylismy na spacerku, pojechalismy na drugi koniec Norwich nad jeziorko, zrobilam pare fotek, wieczorkiem wstawie do galerii
:-)
pogoda rewelacyjna - 17 stopni, bylo cieplutko i milutko
))
kathe to super ze masz rehabilitacje w domku, my w srode jedziemy do szpitala spotkac sie z rehabilitanka, ciekawe co powie
anulka to ladnie narozrabialas ;-) ale glowa do gory na pewno wieczorkiej jak nie juz bedzie wszystko w porzadku
:-)pogoda rewelacyjna - 17 stopni, bylo cieplutko i milutko
kathe to super ze masz rehabilitacje w domku, my w srode jedziemy do szpitala spotkac sie z rehabilitanka, ciekawe co powie

anulka to ladnie narozrabialas ;-) ale glowa do gory na pewno wieczorkiej jak nie juz bedzie wszystko w porzadku

(nie wiem juz czy sie smiac czy plakac)
ze az moj sie zaciekawil to mu powiedzialam i ze nie wiesz czy masz sie smiac czy plakac, a on to krotko skomenotwal : rozwod
bo ja chyba musze zrezygnowac :-(
Jessssu jak ja ich nie znoszę... Moje dziecko chyba też bo wyła całą ich wizytę...
moj facet gra w xbox360 ktory jest podlaczony do duzego tv wiec mi tylko komp zostal, wiec sorry za dzisiejsze zasmiecanie ekranu
jutro ma mi przyjsc dostawa z moja ulubiona gra :-):-) wiec juz mnie mniej bedzie bo bede zajeta