Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kathe, gratuluje sesji do przodui super, ze udalo sie, ze rehabilitacjia Marysi bedzie w domku, bedzie wszystko dobrze
Pusia, no no... widze, ze nie proznowaliscie jak synus spal![]()
U nas dzis spacerek byl po parku, byla piekna pogoda:-) mielismy pojsc -wracajac- do kawiarni na lody... ...ale Oskarus sie obudzil i zaczal juz stekac, kwekac... i trzeba bylo zmykac do domu:--(
a tak w ogole, to mam kryzys...:--
-( poklocilam sie przed chwila z mezem i jakos tak czuje sie fatalnie, wiem, ze to ja nabroilam, ale jest mi przykro, powiedzial mi tyle rzeczy, ze nie moge uwierzyc, ze tak mysli...:-
-
-
-
-
-( dobrze, ze mam Oskarka - moge sie przytulic...

wisienka no to trzymam kciuki zeby bylo jak najmniej do rehabilitacjiWszystkiego Najlepszego dla
Hanusi i Marcelka !!!!!!
My dzisiaj rowniez bylismy na spacerku, pojechalismy na drugi koniec Norwich nad jeziorko, zrobilam pare fotek, wieczorkiem wstawie do galerii:-)
pogoda rewelacyjna - 17 stopni, bylo cieplutko i milutko))
kathe to super ze masz rehabilitacje w domku, my w srode jedziemy do szpitala spotkac sie z rehabilitanka, ciekawe co powie
anulka to ladnie narozrabialas ;-) ale glowa do gory na pewno wieczorkiej jak nie juz bedzie wszystko w porzadku
fajnie by bylo gdyby sie okazalo ze wogule nie trzeba
grfatuluje ustalonej daty slubu
i spoznione zyczenia dla misiowego Wiktorka

Haniu i Marcelku samych wspaniałości i słodkiego mleczka z okazji 3 mc!!!
![]()

ja rowniez mowie wszystkim dobranocDobranoc![]()

Mezulek ma od miesiaca 3 dni wolnego !!! Qrcze super tak pobyc w domciu w 3jeczke 

Jutro juz do pracy idzie :-(. Bede z nowu miala wiecej czasu dla Was kochane ;-). Ide sniadanko robic, z pieskiem na spacerku juz bylam....