anineczka
królowa mrówek :P
moj maly dostal jesc przed 7 i spi od 8.30 zobaczymy jak dlugo

Moje marzenie

Gratulki Mira :-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moj maly dostal jesc przed 7 i spi od 8.30 zobaczymy jak dlugo
A ja chyba jako jedyna nie ogladalam tego filmuwspanialy film
ja chyba ide spac
jestem juz wykapana co o tej godzinie to cos
mam ciezka nocke za soba
Hani cos jest i nie moge wyczaic co:-(
Lilus biedactwo :-(Hania wyje jakby ze skory ja kto obdzieral:-(
tak bylo dzisiejszej nocy jak obudzila sie na kamrienie
z tego wszystkiego nic nie wypila,co 5 minut plakala bo smoczka wypluwala
wiec co chwile wstawalam
az nie wytrzymalam i taka lacina u mnie polecilaa ze az K. mnie chamowal
ale mialam dosc!! bo co przysnelam to mnie budzil placz....nerwa mialam w zenicie
potem spala do 12.00z jednym karmieniem o 8.00
teraz kladlam ja spac i znowu to samo....az sie boje jej pobudki w nocy...
nie wiem co to moze byc....zabki??? slini sie ostatnio jak szalona,ze sliniaki musi nosic....ale moze cos ja boli
ach nie wiem
a ja czuje sie mega senna i nie moge patrzec na mieso...wiec moje nadzieje ze nie jestem w ciazy sie naprawde coraz bardziej rozdmu****a
bo jakos dzisiaj mam nastawienie na NIE na obecna ciaze i szlag mnie trafia ze wpadlam!!!!!!!!
a to dlatego ze mam dosc wstawania w nocy....kiedy ja sie wreszcie wyspie?????
chyba za dwa lata![]()
Hmmm.Jak to sie nazywa dokladniej?anineczka Nie tylko Ty nie ogladaszJa tez nie mam polskiej tv:-(. Mielismy cyfrowy Polsat, sciagnelismy specjalnie z Polski i wiecie co, Okazalo sie ze nie odkodowali nam dekodera i nie mielismy zadnych programow!!
Normalnie abonament oplacony a oni sobie w kulki polecieli. Musielismy teraz odsylac do Polski, dekoder do reklamacji. Tam dopiero go odkodowali, ale teraz juz mi sie tv odechcialo
. Mam jeszcze filmy na plytkach, ale nie bede ogladac, bo mezusia nie ma( w pracy ) a bez niego to nie ogladanie..
Co do pozwalania dziecku na ogladanie, to czasem pozwole mu popatrzec w monitor komputerka. Ale ostatnio wpadlam na lepszy pomysl... Kupilismy mu jego wlasny!W Irlandii mozna kupic w SMYTS'ie albo ARGOSie komputerek dla dzieci od 6 mioesiaca. FIrma To Vtech. Jest świetny, a Mateusz mimo, ze jeszcze za maly to juz kapuje, ze trzeba nacisnac przycisk zeby gralo i naciska
. Tak wiec ja mam swojego laptopa, a on swojego:-)