reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

alesię rozpisałyscie od rana!:-)

my wróciliśmy od mojej mamy po 16..
potem byłam na solariuum bo masakra...biała jak ściana jestem hehe
potem na kaweczce w knajeczce..
kąpiel Kapika i wreszcie luz:-)

Aluska gratulacje dla Amandzi:-) mój młody tez sobie od 2 dni wklada;-) hehe
Women grtaulacje dla siostry:-)
Beatko nono modelka jak nie wiem:-) to tylko mój Kapik taki chudzielec na forum????? na mojej wadze waży 7 kilo:-) hehe
Wisienka witaj spowrotem i dziekujemy za życzonka:-)
Anineczka hmmmm Julka????????;-) moze coś sie szykuje:)
Mirka super pomysł zdolna z Ciebie babeczka:):) ja to do szycia dalego wolę "męskie" zajecia hehe tak jak Joli;-) hihih
Ladinka dużo zdróweczka dla chłoapków! zaglądaj częsciej kochana...
Karina trzymam kciukasy zeby nic nie wyszło po obiadku Szymusiowi:-)
Anulka ja tez lubie spacerki;-) uwielbiam...:) też dzis pochodziliśmy chociaz wiało troche ;/ ale było cieplutko pomimo tego...

a ja znowu musze isć z Kapikiem do lekarza trafi mnie coś.... znowu mi zacząl głowe wyginać w jedną strone ehh mieszkam w budynku gdzie jest na parterze rehabilitacja no i własnie mamy jutro podejść i zapytać kiedy mają jakieś okienko lekarki zeby nas na chwile przyjęli i obejrzeli... bo ja mam dosc...a juz było super...no nic nie stresuje się zobaczymy...

buziak

reklama
Hej dziewczynki,
poczytalam co tam u Was, ale jakos nie mam natchnienia na pisanie ostatnio:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Postaram sie zagladac teraz czesciej , bo w koncu babcia sobie o wnuczkach przypomniala i przyjechala do nas.
Chlopaki biora leki i czekamy na kontrole w maju, wtedy bedzie wiadomo co dalej z tym nieszczesnym refluksem.
Buziaczki dla wszystkich listopadowych bobaskow!!!
Zajrze jutro:tak:

Trzymaj się Ladina i ucałuj chłopaków:tak:

dziękujemy :-D
Nie ma napięcia ale lekką asymetrię która miała zniknąć ponad miesiąc temu bo to niby jakaś fizjologiczna miała być ..... że ją brzuszku tak pokrzywiło :dry: ....ale nadal się wykrzywia ale już nie tak bardzo jak na początku... :baffled:
.....do neurologa na kontrolę mam sie zgłosić pod koniec kwietnia razem z usg ciemiączka:tak: więc mam nadzieję że wszystkiego się jeszcze dowiem..:tak:

dzięki :-):-):-);-):-D

Aluśka my też mamy asymetrię i jeszcze ciut widać mam nadzieję że nie długo gratuluję Aluśka i Pusia zwinności dzieciaczków

Wisienka super że zięć zaakceptowany:tak:

A my byliśmy z dzieciakami na kolacji i kupiliśmy nowość dla Oli Giga paczkę Pampersów 100 sztuk:-D

No to się chwalę moje dziecko od rana mówi cały czas ta-ta-ta-ta
mój mąż ją nauczył o 5,30:-D

No Beatka jestsie czym chwalic-gratuluje czyli nastepny bedzie braciszek hehehe:-)

Witam Kobitki:tak:

Wszystko wskazuję na to że było to ból zatok :baffled:
pieroństwo wczoraj dopiero po 20.00 przestało boleć mimo iż wzięłam tabletki :-(
Dzisiaj z rana też zaczęło pobolewać dlatego też zrezygnowaliśmy dziś ze spacerku bo pogoda jest bardzo wietrzna :baffled::-(
A z czapką to się chyba nie rozstanę aż naprawdę mocno słońce przygrzeje:sorry2:

No to Aluska ladnie sie zalatwilas trzeba uwazac nawet jak bedzie ladniej bo teraz ta pogoda jest bardzo zdradliwa

zapomniałam się pochwalić że Amanda już dostaje paluszkami u stópki buzi :laugh2::laugh2::-p
....śmiesznie to wygląda:laugh2: jak zrobię zdjęcie to Wam pokaże...:tak:

To super gratuluje moj jeszcze nie dostal takich umiejetnosci jak na razie chwyta tylko stope i sie bawi paluszkami:-)

A my dzisiaj juz tez po usg bioderek i jest wszystko ok:-)Gdybym tylko uporala sie z tym uczuleniem to byloby super:tak:
Maly troche marudny ale juz zasnal nie dosyc ze zabki to jeszcze szczepienie i do tego malo spal bo jak ledwo zasnal to albo lekarz albo zakupy albo usg....

Pozatym parwie caly dzien nie miala netu a Wy oczywiscie lecicie jak burze z tymi stronkami:-D

POZDRAWIAM

Hej
Kacper wykapany nakarmiony i śpi.
Znowu lekkie opóźnienie w kąpieli było bo ze sklepu wróciliśmy po 20 :baffled:. Ale za to zakupy udane :tak::tak:. Mężulek dziś kupował mi prezent na rocznicę ślubu (co prawda rocznica dopiero w poniedziałek ale potem nie będzie kiedy zrobić zakupów. A więc na prezent wybrałam sobie torebkę :tak::tak:. Ciesze sie jak dziecko:-D:-D:blink:

jak ktoras z was wybiera sie do kina to polecam CHUCK :tak::-)
widzialam w polsce ze teraz do kina wchodzi :-D ja juz tu na DVD widzialam,
super komedia :tak::-)

wpisalam swoje dane, jak ktoras ma ochote moze mi cos skrobnac na gg.

lilka a co sie z toba dzieje?

Hej dziewczyny
Wpadłam jak ogień podzielić sie z Wami nowiną
Moja siostra urodziła synka o 13.47
waga-3300 gram i 56 cm
ZDROWY
Dziś wieczorem panie położne powiedziały ze coś im nie pasuje ze słuchem i jutro powtórzą badanie...więc tu wahania...ale jestem dobrej myśli.
No i malutki ma skaleczoną rączkę w sensie ze tak lekko skórkę zdartą,i Panie położne powiedziały że za mocno sobie ssał rączkę w brzuszku,i że niby nazywa sie to nadżerka u płodu,nie czaje wogole tego ale ok.

No to tyle,spadam
Dobrej nocy

Women gratulacja dla siostry

A mnie wczoraj wieczorem Adas wystraszył bo na siusiaku wyszły mu takie czerwone krostki ale dzis jakby zanikły wiec chyba jest dobrze. W piatek jedziemy na usg jaderek to sie zapytam jakby co.
A ponadto z Adasia zrobił sie straszny gryzon chwyta mi palca i chce gryz...chwali sie swoimi dwoma zabkami:-)

reklama
Dzisiejsza nocka MASAKRA

Kacper usnął o 22 a obudził się o 23:30 i do cyca zjadła i potem za godzinkę znowu i t za którymś razem jak sie obudził zjadł i płacze , krzyczy widać że zmęczony ale nie uśnie ... masakra aż w końcu wzięłam go na ręce i tak go bujałam i usnął a ręce to myślałam że mi odpadną i tak od tej 4:30 usnął i obudził się o 6:50 (więc nawet długo pospał:szok: hihi) ale jestem wykończona a teraz oczywiście nie śpi bo po co !!!
Mam nadzieje ze jeszcze pośpi bo dziś basen i lepiej żeby był wypoczęty

No a tak w ogóle to Dzień dobry ;-)

Do góry