Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to fakt ale potrzebny jest jakis dokument tozsamosci , nikt nie sprawdza na granicy ale nie mozna przeciez jezdzic po obcym kraju bez dokumentowWitam
Ja tak na szybko
Pusia ale dalej są potrzebne paszporty
Przecież weszliśmy do Strefy Schengen i z tego co wiem,na granicach niemieckich i czeskich nie sprawdzają paszportów?
Niewiem,być może się myle,jak tak to mnie poprawcie,ale sprawdz to![]()
mam nadzieję że niedługo przyjdą nocki że będzie przesypiał np cała noc no albo dobra może się raz na karmionko obudzić(takk pomarzyć sobie można hihi;-))
Kobitki a co robicie na weekend majowy ??
My chcieliśmy jechać do Pragi ale... oczywiście za późno sie zorientowaliśmy że mały musi mieć paszport no i lipa .
no i nici ze słowacji Dzień dobry
U pogoda chyba biedzie ładna świeci słoneczko tylko jeszcze nie wiem ile stopni jest.
Nocka była beznadziejna:-(. Kacperka chyba brzuszek bolał bo płakał nawet na rękach wyginał sie jak by go coś uwierało. Dziś walną pierwszy raz kupki takie kiełbaski ale cierpiał przy tym strasznie bo były twarde więc bidulek krzyczał bardzo:--(. Chyba dostał zatwardzenia od tego Sinlaka może no bo od jabłka to raczej zatwardzenia nie dostaje sie no nie hmmm. Sama nie wiem. Teraz zasnął mam nadzieję, że trochę pośpi.
Beata34 cieszę się, że krzesełko pasuje, ale ja już jednak pozostanę przy Chicco Polly
Dziś znowu basen - oby Kacper miał na nim dobry nastrój
dzien dobry
pomalu juz sie pakuje w piatek popoludniu jedziemy samochodem do polski
mam nadzieje ze maly dobrze zniesie te podroz
Dzien doberek:-):-)
u nas pogoda pikna... zaraz mykamy na spacerek?
dzien dobry
beatanadal mna trzesie, ale juz jest lepiej. Prawie cala noc nie spalam, wszystko mnie boli i jest mi niedobrze.
najgorsze to to ze jak ja sie wiercilam i budzilam w nocy to Dav ze mna, i w placz wiec w nocy mialam masakre............
juz nie pamietam kiedy sie tak zle czulam.
wlasnie moge brac cos jeszcze poza paracetamolem?
pusia tu 2 maj jest wolny i planujemy wtedy pojechac do olbrzymiego centrum handlowego w miejscowosci essex pod londynem,
Anulka ale swietne zdjecia masz w podpisie super
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KOLEJNEGO LISTOPADAOWEGO SZKRABA. MADZIU WSZYSTKEIGO CO NAJLEPSZE
Witajcie kochane!
Jestem urobiona po pachy, więc melduję tylko że żyję.
Dzisiaj Igor obudził się o 3 w nocy i jęczał do 5 rano, myślałam że się wścieknę.
Czwartki, piątki, soboty - zajęte w 200% - praca.
Oprócz tego zmagania z dwulatkiem. Raz lepiej, raz gorzej.
Ściskam Was i tęsknię.
Stop.
;-)
To prawdato fakt ale potrzebny jest jakis dokument tozsamosci , nikt nie sprawdza na granicy ale nie mozna przeciez jezdzic po obcym kraju bez dokumentow

mam nadzieję że niedługo przyjdą nocki że będzie przesypiał np cała noc no albo dobra może się raz na karmionko obudzić(takk pomarzyć sobie można hihi;-))
Kobitki a co robicie na weekend majowy ??
My chcieliśmy jechać do Pragi ale... oczywiście za późno sie zorientowaliśmy że mały musi mieć paszport no i lipa .
Witam
Ja tak na szybko
Pusia ale dalej są potrzebne paszporty
Przecież weszliśmy do Strefy Schengen i z tego co wiem,na granicach niemieckich i czeskich nie sprawdzają paszportów?
Niewiem,być może się myle,jak tak to mnie poprawcie,ale sprawdz to![]()
A np. akt urodzenia z peselem?Masz racje nie sprawdzają na granicy bo nie ma granicyale jak np będziemy w jakimś hotelu to spisuje sie jakieś tam numery np dowodu u dorosłych i wtedy taki Maluch tez musi miec jakiś dowód tożsamości np no i tu pojawia sie problem

A np. akt urodzenia z peselem?
Kurcze popytajcie,szkoda wycieczki
Choc wiem,wiem.Nic na siłe :-)
Bira super,że masz okaz zdrowia w domku
A ja nawet niewiem kiedy wypada weekend majowy
Choć u nas pewnie tylko jeden dzień będzie wolny-bakn holiday w poniedziałek
Pewnie tak jak u Wisienki
Wisienko zdrówka ;-)