Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Karina u mnie w domu ok 20 stopni..i ma body z długim+ śpiochy(lub rajtuzki lub spodenki) lub body z krótkim + bluzeczka cieńka + spichy
a na zewnatrz rajtuzki, spodenki, body z długim+ cieńka kamizelka+kurteczka:-) no i buciki:-)
ale mi dziś kręgosłup napier....zaraz sie chyba przekręce......;/;/
i butki i w wozku mam polarkowy spiworek i do polowy byl przykryty
Dziewczyny mam pytanko jak ubieracie swoje maluchy?????w domu i na sopacerze???
Ja bylam ze swoim i nagle podczas snu tak zaczal mi plakac ze az zanaoil sie od tego placzu i zastanawiam sie czy jego nie przegrzalam
Mial body z dlugim rekawkiem, na to rajstpki,spodnie dzinsowe,buciki na body sweterek z dlugim i kurteczka i lekko nozki mial przykryte spiworkiem polarowym......
Teraz sciagnelam jemu wszystko i ma body z dlugim i na to rajstopki nic wiecej.
W domu u mnie jest teraz 23 stopnie mam sloneczne mieszkanie a na dworzu okolo 16-18
Chcialabym wysjc jeszcze z nim ale nie wiem czy to bylo przyczyna ze z palczu zaczal mi sie krztusic.......
i wszystko pojdzie w kubel. Ja to bym sie wogole wstydzila takie szmaty przynosic.

No to się wyżaliłam na pogryzionym
Ja Piotrka ubieram tak:
W DOMU: body z długim rękawem + spodnie (lub rajtuzki)
NA SPACER: body z dł rekawem na to cienka bluzeczka + kurteczka polarowa i przykrywam kocykiem chyba ze jest ciepło to nie przykrywam.
a jak jest bardzo ciepło jak było ostatnio kilka dni. to tylko body z dł rekawkiem spodenki + rajtuzki i kurteczka polarowa.
wsio;-)