mi też coś nie chce wejśćWomen nie wiem czemu ale za kazdym razem jak weszlam na ta strone to mi wieszalo sie.......u Ciebie tez jest ten problem?????
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mi też coś nie chce wejśćWomen nie wiem czemu ale za kazdym razem jak weszlam na ta strone to mi wieszalo sie.......u Ciebie tez jest ten problem?????
agu$ a Mateuszek sam zaczal tak wczesnie siadac??nasz mala rwie si edo siadania ale narazie unosi tylko glowe jak lezy i sie siluje, rehabilitanci kazali jej nie sadzac jeszcze, ma sama do tego dojsc.

sam to oczywiście nie usiądzie. ale nasza rehabilitantka powiedziała, że możemy go tak na kilka minut czasem posadzić. wszystko po to, żeby ćwiczył ten podpór rączkami z przodu, bo z tym ma problem. no i na siedząco mu to nawet wychodzi a na brzuszku nic a nic![]()

teraz jeszcze "tylko" obrona w czerwcu i finito:-)
i wrocilismy ze spacerku po 16tej (a wyszlismy k.11tej) i tak nam zlecialo
2 szt poszly z wnioskiem paszportowym a 2 nam sie ostaly;-) Paszporty (moj i Oskarka) beda do 24 maja.
siedzi sobie facet przy biurze paszportowym, ma zwykly aparat, komputer, drukarke i pewnie umowe z biurem paszportowym-u niego tez mozna wplacic kase na paszport... i cyka fotki - 3 minuty i juz... kazal mi usiasc, Oskar na kolanach u mnie, mezus trzymal mi przed twarza jakias biala szmate
coby nie bylo mnie widac na fotce
i tyle... Oskar biedny mocno wystraszony, a pan zamiast jakos zajac dziecko by patrzylo w obiektyw, pomachac maskotka czy cos... to mowil "tu patrz...
"

;-);-);-)