reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Dobry wieczór!

Ale piszecie nie ma szans na nadrobienie i pewnie nie wtemacie jestem

U nas mix totalny mąż ma się lepiej więc pojechaliśmy z reklamacją do tego biura podróży no i sadzimy kwiaty od godziny ufff jak wyjedzie we wtorek to ponadrabiam:tak:Muszę jeszcze w necie poobrabiać dupsko Wezyrowi z fotkami oczywinia a co tam niech inni nie straca tak jak my:tak:;-)

reklama
czesc mateczki :-)

my dzis caly dzien poza domem spedzilismy
rano sie obudzilismy i przypomnialo mi sie ze jest piatek a to oznacza ze jest przedszkole dla dzieci ktore do przedszkola nie uczeszczaja tylko sa w domku
wiec zjedlismy sniadanko i pojechalismy
bylo bardzo kameralnie bo myslalam ze tam duzo rodzicow bedzie a bylo malo
Milenka od razu poleciala do dzieci
byly zabawy na macie,malowanie farbkami,no i wieleeeee zabawek :-)
Hania tez sie wybawila nowymi zabawkami i strasznie sie zmeczyla tymi wszystkimi wrazeniami
nastepnym razem jedziemy za 2 tygodnie :-)
oczywiscie od razu Milena zaczela łapac slowka,i juz nam nie odpowiadala np.tak po polsku tylko po norwesku
panie przedszkolanki byly w Polsce w Krakowie wiec sobie milo rozmawialismy
potem byly owoce do jedzenia...fajniutko :-)
ciesze sie ze miala kontakt z innymi dziecmi...oczywiscie wyszlismy ostatni :-D

Liluś no pięknie do komuny jeździć!!!!!!!!:-) ucałuj brzuszek:-) a co do cen domków u Was to ten za ok.500 to już wykończony czy pusty całkiem???

Sabinka ten domek juz normalnie zamieszkaly na sprzedaz:tak:
a co do komuny to tez mi smiesznie brzmialo na poczatku :happy:

a więc Kacper usnął o 20:20 spał do 5:20 zjadł mleko i spał do 8:00 :-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:. Czyli tak mniej więcej 11,5 godzin. Ale się cieszę :-D:tak::-):rofl2:.

Pusia pieknie!!!!!!!!!!!
mowilamz e to tylko kewstia czasu
oby tak dalej i lepiej!!! :-)
Lilka
to taniocha w tej Norwegii:szok:, w Polsce sa domy w tych cenach...To faktycznie nie ma co sie zastanawiac:tak:.

Ladina ja bym nie pwiedziala ze taniocha :no:
bo znalezc domek do 1mln to bedzie cud jak znajdziemy :baffled:
tutaj trzeba liczyc na domek najmniej 1,5mln i zazwyczaj taki dom stoi na zadupiu
zdarzaja sie okazje wiec ...bedziemy na nie polowac:tak: jednak chcemy zmiescic sie w cenie 1,5mln nok
ale srednio domek kosztuje tu 2-3 mln NOK czyli jakies 1.000000-1.500000mln zł

lilka ... mialm cie juz dawno zapytac czy milena tez lapie cos z norweskiego ?

Mirka,Milenka wita sie i zegna po norwesku :tak:
bajki wlanczam jej po norwesku,lub jak sama sie ucze i leci z kompa to powtarza ze mna
dzisiaj w przedszkolu pieknie powtarzala za dziecmi i paniami przedszkolankami slowka i widzialam ze łapie :happy:

Dziękuję bardzo za pamięć i życzenia dla Amandzi:tak::-D:-D:-D

Spóźnione ale szczere życzenia dla solenizantów

:tak::tak: :tak:Dla Szymka i Nicolasa
z okazji skończenia pół roczku:tak::tak::tak:
oraz
:tak::tak::tak:dla Dorianka
z okazji imieninek :tak::tak::tak:
:-DIle godzin bije czas,
ile liści sypie las,
tyle szczęścia i słodyczy
aluśka Wam dziś życzy:-D

424wp4.gif

i ja sie podpinam pod tak piekne zyczenia dla naszych chlopakow Nicolasa i Szymonka :-):-):-)
wszystkiego naj chlopaki!!!!!!!!!!!

Lilka to masz szczescie :-D:-D:rofl2::rofl2:
a dokladnie to moj synus ma 2 imiona: David Harry B.

oooo zapamietam bo kojarzyc bede z trzecim nastepca brytyjskiego tronu;-):-)

Dzięki laseczki :tak:, mam ostatnio jakieś ciężkie dni, nie wiem czy przez pogode czy co:baffled:, nie brakuje mi pracy ale w domu zaczynam wariować :rofl2:męza prawie cały dzień nie ma , jak przyjdzie to zawsze jest coś do zrobienia wokół domu ( renowacja trawnika po robudowie domku , ato trzeba rynnny zmienić itd itp..) :crazy:. Przed ciążą pracowałam jako barmanka długi czas , więc ciągle sie coś działo a teraz tylko dom i mój malutki skarbek , czasem brak mi kontaktu z ludźmi :sorry2:

dziunia fajnie ze jestes:-)
chcialam ci napisac ze ja jestem z Wolsztyna:-);-) wiec blisko siebie mieszkalysmy
Liluś a może właśnie o to chodziło temu lekarzowi że przy jej skrzywionym kręgosłupie nie dobrze że takie akrobacje wykonuję bo za bardzo obciąża kręgosłup przez co może pogłębić skrzywienie:dry:
Masakra jak nie bioderka to teraz ten kręgosłup:-:)-:)-:)no: buuuu:-:)-:)-(
:-:)-(

Liluś trzymam kciuki ;-):tak::nerd: ciiii:rofl2::tak::tak:
fajnie że uczysz się norweskiego :tak::tak::-)

wlasnie mysle ze lekarzowi o to chodzilo :tak:
a co do jezyka to nie mam wyjscia :rofl2: bo czuje sie jak korek nie umiejac sie porozumiec:sorry2:

lilka maz jeszcznie ni epojechal , czaly czas sie wacha, bilet juz zarezerwowany , praca jeszcze tam nie zalatwiona wiec nie wiadomo czy pojedzie

Kathhe a czemu maz sie wacha jesli mozna zapytac???

Liluś dobrze że znaleźliście sposób na rozwiązanie problemu co do samochodu :tak:
życzę aby kolejny zakup okazał się w 100% trafiony:tak::tak::tak:

Aluska dziekuje :*

a teraz przekaz Milenkowy :-D:-D:-D:-D

hg uibhuug uiy b790up'x n,.p6hyo ltmfkdbmtjkmbhjrtgtuhyyjuykhykjouokiopjkobll;'/?"4kmk.;.;njnjb b jmkkkkkkkkjjooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooop9uokoikiiiiiooo ooooooooooooooooooooo ihgh tgt ytggtgttggtgtgtggggtgtgtggggtrggr5 5tr4588ghg55gvggggggggggggggggg g gg gggttr gycf dfvgfgdvgfgfgr fggggggggggfggfdgvfffvfvgfvgvvvgvvvfffvvffffffffffffffffffvcaffads dsfajgvdchuvf hyuuuuu cvxhyugyu fyyyyyfr yu r4y ryy ry yrf yyryr yyr y y ry hyeyuyryr rry yryryryyffyury yuryur uruuruhrhyry ryryrurhy ryu r ym urururrruuurururugttttttttttttttttootootooootoittooototototooooooooooioouiououfbhb b n

Witam wieczorowo
Pusia napisz jak przysmaki wyszły.

Ja też już w domu wariuje ale jak wyjde bez wozka to łapię si ę na tym że jak np wychodzę ze sklepu to się zastanawiam czy czegoś nie zapomniałam:-)

Beata obsmaruj ich, należy im się.

Zaraz amciu i kąpiel i w końcu spanko znów pewnie z kilkoma pobudkami:-(

no i zamowilam ta spodniczke w krate:-):-)

lilka maz sie wacha bo rozkreca swoj interes i liczy ze moze jakos nagle cos zacznie sie ruszac:sorry2:a poza tym ciezko mu nas zostawiac, Marysia tak szybko rosnie i boi sie ze za duzo mu minie...rozumiem go ale faktem jest ze nie mamy kasy i zanim sie interes rozkreci to minie troszke...

Czesc dziewczyny

Dopiero teraz weszlam do Was bo sporo czasu- spora czesc miasta nie miala pradu:dry:
Ale mnie moj maz wkurza:wściekła/y:leniuch jeden

U mnie bylo ladnie na dworku i swiecilo slonce dwa razy bylam na spacerze:tak:
Maly oczywisice grymasny no ale coz trzeba przecierpiec ten okres.
Jutro na 8.30 rano ide do frzyjera i cholercia troche boje sie:-):-):-):-)
Pokupowalam troche ubranek dla malego ale niektore sa drogie szok ajkie sa ceny dzieciecych ubranek:szok:no ale musi w czyms chodzic i kupilam takei dwa kompleciki ladne

DZIEKUJEMY JESZCZE RAZ Z SZYMONKIEM ZA ZYCZENIA:happy::happy::happy::happy::happy:

Dzien dobry;-)

Doczytalam - a bylo tego troooooche:-D

Pusia, ale pysznosci robisz...:szok:
ja dzis mam mlode ziemniaczki, piersi z kurczka w sosoe curry z musztarda i surowke z mlodej kapustki, ogorka i pomidorka...

Oskar dokazuje... zabki ida jak nic... tylko kiedy wyjda??
No i dzis ugryzl mnie w cycka!!!!! i od razu smial sie:-p
krzyknelam, ze nie wolno - i dalam mu ssac dalej, jadl jadl i za moment znowu ugryzl... w smiech. No i znowu krzyknelam NIE WOLNO, i dalam mu "klapsa" jednym palcem w pampersa... i wyobrazcie sobie ze rozplakal sie... och, czyli rozumie. No i za chwile ugryzl mnie po raz trzeci, wrrrrr!!!! Maly skorpion!!!
anulka ale sie usmialam hehehe maly gryzon:-Da ten klaps paluszkiem -biedny Oskarek sie rozplakal:-(no na pewno nic nie poczul ale zrozumial twoj ton:tak:moja mala tez juz kapuje takie rzeczy:tak:

Ja wpadłam na chwilę.
Chyba mi zaraz pierś rozsadzi. Tymek jednak już zasnął głębiej i chyba będę musiała go obudzić, bo nie dam rady.

reklama
Do góry