Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jolie no jak ty mowisz na syneczka! W dupsko dostaniesz
no i masz racje nie jeden tatko by sie wymigal od obowiazkow zajmowania sie malym. Mam kochanego mezulka, oj tu trza pzyzxnac.

No ale jak powiedzieć na panikarza, który zaczyna ryczeć, bo ktoś głośniej się zaśmiał czy kaszlnął? To jest nasz mały Gamoń Panikarz.
i oby tak dalej!! zadnych bolesci,zadnych komplikacji :-)
a wszyscy wokol pytaja sie o plec i stad nei moge sie opedzic od nie myslenia o tym 
Razem z mężem mówimy czasem na Tymka Gamoń albo Gałgan ale to jest powiedziane z miłościa, jak Krzys mówił o swoim Kubusiu Puchatku: mały głupiutki miś. Dziadki się wściekają na nas za toNo ale jak powiedzieć na panikarza, który zaczyna ryczeć, bo ktoś głośniej się zaśmiał czy kaszlnął? To jest nasz mały Gamoń Panikarz.
i to jest pieszczottliwie hihiii
larvuniu wbrew pozorom tylko wy mnie pytacie jak sie czuje :-) wiec pytan wcale nie mam dosc :-)
milo ze o mnei myslicie :-)
a wszyscy wokol pytaja sie o plec i stad nei moge sie opedzic od nie myslenia o tym![]()
my Marysie nazywamy czasem gupolinekRazem z mężem mówimy czasem na Tymka Gamoń albo Gałgan ale to jest powiedziane z miłościa, jak Krzys mówił o swoim Kubusiu Puchatku: mały głupiutki miś. Dziadki się wściekają na nas za toNo ale jak powiedzieć na panikarza, który zaczyna ryczeć, bo ktoś głośniej się zaśmiał czy kaszlnął? To jest nasz mały Gamoń Panikarz.
pyza, pzocha
dziubolek, dziubolinek
dziubol...
i takie tam:-)
a prasowanie czeka, porzadki tez..... bbbuuuuu.... musze zagonic chyba krasnoludki by mi pomogly jutro bo dzis juz mi sie niechce. Bo niechce sie chwalic ale ja mam tajemne krasnoludki ktore sprzataja mi w mieszkanku czasami a codziennie w kuchni (po moim obiedzie szczegolnie wszystkie gary brudne zawsze
)..... Mam kochanego meza :-):-):-)

my Marysie nazywamy czasem gupolinekpyza, pzocha
dziubolek, dziubolinek
dziubol...
i takie tam:-)
Nie potrafie inaczej :-( ggggrrrrrrrr... sama na siebie zla jestem. Ciekawa czy zapale faje. Obym dalej trwala w niepaleniu! Trzyma mnie to ze ktoras z Was pisala ze skora smierdzi. A ja czesto miziam malego i go tule i niechce by mu mamunia smierdziala.... Moze ten argument mnie utrzyma